30.000 TL bütçede laptop önerisi

Bütçe
30.000 TL
Bu fiyata OLED mükemmel hocam.

120 Hz ekran da cabası.
Ben de bunu almayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca vazgeçtim. Cihaza sadece OLED panel koyup geçmişler, başka hiçbir bileşeni doğru düzgün yapmamışlar anlaşılan. Çoğu kişiye menteşeler yamuk gitmiş, tarayıcı açınca fanlar uçuyor, cihaza dokunamaz hale geliyorum ısıdan demişler. Pil süresi de OLED ve 120 Hz dolayısıyla oldukça düşük tabii.

Laptopu vatanım gibi savunuyorum gibi görünmesin; bu laptop zaten bir oyun canavarı değil, ofis ve içerik tüketimi odaklı, parası da belli zaten. Intel Iris Xe kullanıyor iGPU olarak, yani cihaz cayır cayır yanıp anakartın anasını belleyecek bir strese isteseniz de giremiyor. Fakat şöyle, kasa incecik olduğu için ve boyut küçük olduğu için haliyle biraz ısınıyor ve fan açıyor fakat donanıma öyle bam güm zarar verecek türden değil. Yapılan eleştiriler genelde kasadan, hafiflikten, ekran sallanmasından, klavye hissiyatından gibi gibi şeyler üzerine.

Bu arada direkt kronik anakart sorunlarına dair çok bir detay yok webte. Eğer böyle bir model birine denk geldiyse şanssızlık eseri limon cihaz gitmiştir o adama. Fiyasko boyutunda bir durum söz konusu değil yani.

Mortem hocamın son yorumuna bakabilirsiniz hocam; şahsen biz de gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.

Kullanıyorsanız sizin yorumunuz nedir? Sizce bunca olumsuz yorumlara rağmen satın alıp şansımı deneyeyim mi?

Kullanıyorsanız sizin yorumunuz nedir? Sizce bunca olumsuz yorumlara rağmen satın alıp şansımı deneyeyim mi?
Hocam akrabam internette gezmek ve YouTube'da video izlemek için aldı. Kendisi 120hz'de kullanıyor, bundan dolayı da akıcı olduğunu belirtiyor. Kendisi en fazla excel ve word açtığı için herhangi bir şekilde ısındığını vesaire söylemedi. Kullanım amacına göre gayet güzel bir makine hocam, zaten kötü olsaydı akrabalar arasında adım "bunun önerdiği bir şeyi almayın" gibi çıkardı. Tabii ki teknoloji işi şans işi, iyi bir satıcıdan alın, kutuyu açarken ekran kaydı alın, kargoyu da vuruksuz olduğuna vesaire emin olun. Yapabileceğimiz maksimum şey bu.

Satıcı Hepsiburada zaten şansımı deneyeceğim, bütçesinin en F/P seçeneği bu model çünkü. Bakalım umarım sağlam gelirde uğraştırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…