30.000 TL bütçeyle tablet önerisi

Bütçe
30.000 TL

Shadow00

Üyecik
Normalde 20-25.000 TL'ye S11 (256 GB) alacaktım fakat ne hikmetse tüm kaydettiğim ilanlar kısa sürede satılmış, bir tane bile doğru düzgün tablet kalmamış. Öncelik olarak ikinci el almayı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz? Ultra modelini düşündüm fakat boyut büyüklüğü yüzünden biraz uzağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad Air M4'e bakabilirsin ikinci el de olur diyorsan. Halihazırda kendim de kullanıyorum ve çok memnunum.

Tablet cephesinde mümkün olduğunca iPad'lere yönelmek özellikle kullanım ömrü ve yazılım açısından çok daha mantıklı.

Hocam 60hz IPS panel tablet alacağıma hiç almam daha iyi. Eminim çok iyidir tablet ama kağıt üzerinde hiç iyi durmuyor. M4 Pro'lar var 35-40'a kalem dahil değer mi sence?

Hocam 60Hz IPS panel tablet alacağıma hiç almam daha iyi. Eminim çok iyidir tablet ama kağıt üzerinde hiç iyi durmuyor. M4 Pro'lar var 35-40'a kalem dahil değer mi sence?

60Hz IPS LCD panel ama bana Tab S11'deki AMOLED panelden daha iyi deneyim sunuyor, Tab S11'deki panelin PWM Frekansı çok düşük olduğundan belli bir kullanım süresinden sonra baş ağrısı yapabilir.

Eğer yine de içine sinmiyorsa iPad Pro M4'lere de bakabilirsin tabii. Ancak önceliğin iPad cephesinden bir model olsun.

Genel olarakta iPad çok öneriliyor. Peki pil sağlığı en az kaç olmalı?

Genel olarak da iPad çok öneriliyor. Peki pil sağlığı en az kaç olmalı?

Yani olabildiğince yüksek olsun öyle diyeyim, %98 ve üstü idealdir bence. Devir sayısı olabildiğince az olan ilanlara bakmaya özen göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…