30.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
30.000

babaci

Üstün
Merhaba, 30.000 TL bütçe ile bir yakınıma hazır sistem alacağız. Öneriniz var mıdır?

Merhaba, 30.000 TL bütçe ile bir yakınıma hazır sistem alacağız. Öneriniz var mıdır?
Atilan tebilon sistemi al gec.
Gereksiz pahalı.

Zattiri zort zort bileşenlerle dolu ''20 bine DDR5 sistem, koş vatandaş koş'' sistemlerini alacağıma bunu almayı tercih ederim.
İkisinin fiyat disinda genel anlamda hiçbir farkı yok eksi yönünden. Sadece soğutucusu eksik ama 4060 ile 7700XT arasindaki farki dusununce saçma geliyor zaten.
Gaming.gen'deki sistemde iyi olan hangi parça var da bu yorumu yaptınız ki?

4060 ile 7700XT arasindaki farki dusununce ikisi de saçma geliyor zaten.
İyi de ben arkadaşın attığı sisteme yönelik bir eleştiri yazmadım zaten? O kötü bunu al gibi bir fikir de belirtmedim. O sistem de iyi. AMD ekran kartıyla ''stutter'' sorunu yaşanabiliyor. Bu forumda bu sorunu yaşayan birkaç kişi NVIDIA'ya geçiş yaparak sorunu çözdü. Ben de aynı sorunu yaşadığım için kendim memnun kalmadığım bir şeyi başkasına tavsiye etmeyi doğru bulmuyorum. Almak isterse yine onu alır, kendi tercihi.

Gaming.gen'deki sistemde iyi olan hangi parça var da bu yorumu yaptınız ki?
Cuma günü satışa çıkartılan ''19.000 TL'ye DDR5 sistem'' diye pazarlanan sisteme göre dedim bunu, ucuzlukçu değilim. Sistemdeki bileşenler de genel olarak eli yüzü düzgün parçalar. SSD daha iyi olabilirdi. Kasa da 750W olan seçilebilir, fiyat farkı az. Seçilmezse de mevcut ürün giriş seviye olsa da kullanılabilir.

Zattiri zort zort bileşenlerle dolu ''20 bine DDR5 sistem, koş vatandaş koş'' sistemlerini alacağıma bunu almayı tercih ederim.
20 bine verilen DDR5 sistemler için dediğiniz doğru ama attığım sistem bileşenleri gayet iyi ve hatta bütçe çıkarsa SSD yükseltilebilir. Veya işlemci soğutucusu alınabilir.

Kusura bakma ama NVIDIA ile AMD GPU arasında nasıl fark olmaz? AMD saf güçte daha iyi olabilir ama NVIDIA'da RTX HDR Super Resolution DSR remix DLSS vs. var azımsanacak özellikler değil.

@Daffy Duck Yahu ben nerede sizin attığınız sistem kötü dedim? Niye fikir bile belirtmediğim şey hakkında linçlemeye çalışıyorsunuz? 7700 XT tercih etmek isterse onu alsın, fena değil o sistem de zaten. Ben AMD ile yaşadığım olumsuz deneyimler sonucunda AMD önermek istemiyorum, tercih etmek isterse konu sahibi sizin attığınızı alır zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…