30.000 TL laptop önerisi

Bütçe
30.000₺

ruzgaew

Uzman
Yer
Malatya
Arkadaşlar selam, iyi sosyaller. Özellikle oyun için ve günlük kullanım için bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Mümkünse 1TB SSD'si olursa çok iyi olur. Bu bütçede önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi maksimum 2K civarı zorlayabilirim, zorlamaya değer dediğiniz bir cihaz varsa onu da önerebilirsiniz.

Taksit seçeneğinden dolayı Nitro 5 bana çok daha uygun gibi geldi. Peki depolamayı nasıl yükseltebilirim acaba? Bir 512GB'lık SSD daha ekletsem ne kadara mâl olur. Sanırım Acer servislerinde ekletiyorlarmış.

Taksit seçeneğinden dolayı Nitro 5 bana çok daha uygun gibi geldi. Peki depolamayı nasıl yükseltebilirim acaba? Bir 512GB'lık SSD daha ekletsem ne kadara mâl olur. Sanırım Acer servislerinde ekletiyorlarmış.
Fazladan SSD slotu var mı bilmiyorum fakat varsa serviste ekletebilirsiniz, çok bir maliyet olmaz. Ayrıca 1x16 GB RAM'li geldiği için 32 GB'ye de yükseltebilirsiniz. Satıcıya sormanızda fayda var.

Fazladan SSD slotu var mı bilmiyorum fakat varsa serviste ekletebilirsiniz, çok bir maliyet olmaz. Ayrıca 1x16 GB RAM'li geldiği için 32 GB'ye de yükseltebilirsiniz. Satıcıya sormanızda fayda var.
Tamamdır, teşekkür ederim. Bir de bu ikisinin farkı ne acaba?

Tamamdır, teşekkür ederim. Bir de bu ikisinin farkı ne acaba?
12700H daha iyi fakat satıcıyı ilk defa görüyorum, dikkat edin alacaksanız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt