30.000 TL oyun odaklı sistem önerisi

Bütçe
30000
Ekran kartı ve işlemci güzel. Tek RAM olması performansı düşürür. İlk fırsatta 16 GB RAM ekle. O fiyatta genel olarak 4060 ve 4060 Ti sistemler var. RX 7700 XT onlardan daha güçlü. İşlemcisi de güncel. A620 anakartı eleştireceğim ama diğer sistemlerde de o var. Bence alınır.

Sistem hakkında yorum yapmayacağım çünkü doğru düzgün bakmadım, siteyi gördüğüm anda kapattım. Böyle yerlerden bakmak yerine Vatan, MediaMarkt gibi daha güvenilir yerlerden baksan?

Sistem hakkında yorum yapmayacağım çünkü doğru düzgün bakmadım, siteyi gördüğüm anda kapattım. Böyle yerlerden bakmak yerine Vatan, MediaMarkt gibi daha güvenilir yerlerden baksan?
Tebilon, Technopat ile hazır sistem reklamı yapıyordu bir aralar.
Techolay ile iş birliği yapıyorlar mı bilmiyorum.

Sistemdeki PSU 650W, yeterli olur mu sistem için? @Delaney

Son düzenleme:
12 V kanalından kaç W veriyor bilmiyorum. En kötü 500W verse bile fazlasıyla yeterli. O sistemin kullanımı 350-400W civarında olur. Zaten bu YouTube sistemi. Yetersiz olsa koymazlardı.

12 V kanalından kaç W veriyor bilmiyorum. En kötü 500W verse bile fazlasıyla yeterli. O sistemin kullanımı 350-400W civarında olur. Zaten bu YouTube sistemi. Yetersiz olsa koymazlardı.
@Delaney Hocam son bir sorum olacaktı, 1x16 versiyonunda AMD EXPO desteği gösteriyor fakat 2x8 olan versiyonda böyle bir ibare bulunmuyor, acaba 2x8 alsam da EXPO ile yükseltebilir miyim Mhz değerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…