30.000 TL yurt dışı iPhone önerisi

Bütçe
30.000 TL
iPhone 15 düşünülebilir. Bu bütçede Pro serisi bir model bulmak zor.

Isınıyor + kamerası kötü.

Isınma sorunları iOS 17/17.1 zamanlarında falan kaldı. Sonradan düzeltildi. Kamera konusunda da bir elin parmağını geçmeyecek kadar kullanıcı da görülen ön kamerada bulanıklık sorunu dışında bir sorunu yok. Sensör kaynaklı bir sorun.

@Mehmet
6 GB RAM konusunda, Apple Intelligence kullanamazsınız maalesef, çünkü şu anlık sadece 8 GB RAM'e sahip iPhone 15 Pro/Pro Max ve iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max cihazlarında kullanılabiliyor. Onun dışında uzun bir süre daha götürür 6 GB RAM.

@Simon Acaba bu sefer neden "beğenme" attın çok merak ettim. Atıp kaçmak yerine gel, tartışalım.

Son düzenleme:
Bugün iki arkadaşımla telefon kameralarını karşilastirdim ve S23'ün kamerası daha canlı gelirken iPhone 15 Pro'nun kamerası özellikle de ön kamerası insanı Hintliye çeviriyor. Ben gördüklerimden dolayı beğenmedim. Kimseye de önermem. Sadece gördüklerimi beyan ediyorum.

Bu videoda S23+ ile kıyaslanmış. Özellikle gece çekimlerinde çok daha iyi kamerada.

Attığın videodan hareketle, senin dediğin kadar "insanı Hintliye çeviriyor" gibi bir durum yok orta da. İki cihaz da birbirine ya çok yakın performanslar vermişler, ya da bazı ufak tefek yerlerde birbirlerini geçmişler. Anlamadığım şey şu: iPhone 15 Pro'nun kamerasına kötü diyorsun, attığın video da kötü olan bir şey yok. Apple Intelligence destekleyen, çok daha fazla donanıma sahip ve çok daha uzun ömürlü bir iPhone'u kötüleyip ondan çok daha az ömürlü ve kötü olan iPhone 14 Pro serisini öneriyorsun.

Benim hoşuma gitmedi. Videodaki örnek ile benim çektiğim selfie çok farklı. Arka kamerada detay olarak S23+ daha detaylı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…