Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hocam biraz araştırma sonunda güç kaynağımı da buldum. Xigmatek X-Power serisi 600W 80Plus güç kaynağı.
Video izlediğimde ekran kartına güç kablosu gibi bir şey gördüm, bu ne oluyor hocam? Bize bir aksilik çıkartır mı?
@@michaelscofield
Hocam selam, karar verme konusunda biraz zorluk çeksem de 5060 Ti 16 GB olanında karar kıldım fakat aklımı kurcalayan bir durum ise güç kaynağı. Daha öncesinde size göndermiştim güç kaynağının linkini, o yüzden biraz tereddüt halindeyim. Beni bilgilendirirsen çok sevinirim, güç kaynağını alta bırakıyorum. Xigmatek X-Power serisi 600W 80Plus güç kaynağı. @michaelscofield
Hocam selam, karar verme konusunda biraz zorluk çeksem de 5060 Ti 16 GB olanında karar kıldım fakat aklımı kurcalayan bir durum ise güç kaynağı. Daha öncesinde size göndermiştim güç kaynağının linkini, o yüzden biraz tereddüt halindeyim. Beni bilgilendirirsen çok sevinirim, güç kaynağını alta bırakıyorum. Xigmatek X-Power serisi 600W 80Plus güç kaynağı. @michaelscofield