Uğur Altun
Uzman
30.000₺ bütçeye uygun elektrikli scooter arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör:
Onvo genel olarak güzel bir marka, ancak malzeme kalitesi çok kötü; daha iyileri alınabilir. Ben de 012 modelini kullandım, oldukça güzeldi ama en ufak temasta bir şeyler kırılıyor.
Segway Ninebot Max G2 önerebilirim.30.000₺ bütçeye uygun elektrikli scooter arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
30.000₺ bütçeye uygun elektrikli scooter arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Onvo genel olarak güzel bir marka, ancak malzeme kalitesi çok kötü; daha iyileri alınabilir. Ben de 012 modelini kullandım, oldukça güzeldi ama en ufak temasta bir şeyler kırılıyor.
E-scooter alırken çok yüksek watt değerinden ziyade konfor ve malzeme kalitesine önem verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Gidip e-scooter alan herkes hız yapmak istemiyor; gideceğim yere sabit bir hızda götürsün ve beni titretmesin, yeterli olur.1200W altı scooter almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum, 500W'dan 6400W'a kadar olan cihazları kullandım. 60 kilo üzeriyse performans alamaz dediğiniz cihazlar ile. Örnek verdiğiniz ürünler Onvo'dan daha kaliteli fakat o kırıldı bu kırılmaz diyecek kadar üst düzey değiller. Onvo kalite olarak çöp fakat yeni serilerde kırılma muhabbeti düzeldi. 2000W güç ve 20ah batarya başka cihazda yok bu bütçede. Ha bütçe az daha yükselirse 2. elden temiz dualtron alınması bence daha mantıklı.
E-scooter alırken çok yüksek watt değerinden ziyade konfor ve malzeme kalitesine önem verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Gidip e-scooter alan herkes hız yapmak istemiyor; gideceğim yere sabit bir hızda götürsün ve beni titretmesin, yeterli olur.
Bu arada 1000 watt altı cihazlar da 60 kilo üstü insanları götürebiliyor. İnanılmaz eğimli bir yokuş çıkılmadığı sürece sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ancak sizin de haklı noktalarınız var tabii ki.
Evet, demek istediğim biraz da o. Onvo aleti veriyor, vidaları bile bazen senin sıkman gerekiyor meselaHızdan dolayı değil hocam sürüş performansı olarak dedim. İnanılmaz eğime gerek yok normal eğimlerde bile hız bayağı düşecek. Yolda sürülecekse daha da sorun 25 ile giderken hem araçlar rahatsız olur hem de ani hızlanması gereken yerlerde hızlanamaz. Bisiklet yolunda sürülecekse zaten bizim önerdiğimiz cihazlara bile gerek yok 350-500W cihaz yeterli. Yollar dümdüz ise sorun yok ama aralarında devasa performans farkları var. Sizin önerdiğiniz cihazın elektronik sürüş destekleri ve uygulama artısı var Onvo'da hiçbir şey yok mesela.