30.000 TL'ye HIFI kulaklık önerisi

Bütçe
30.000 TL

MERTSAK

Uzman
Elimde Fiio K7 DAC+AMP ve HIFIMAN Sundara kulaklığım var. Gayet memnunum; ancak yükseltme yapmak istesem hangi kulaklığa geçiş yapmamı tavsiye ederdiniz?

Aklımda Ananda Nano veya Stealth Magnet V3 var. Bu ikisi arasından hangisine yükseltmem F/P açısından daha iyi olurdu?

Çoğu kulaklıkta iyi seviyede oyun performansı alabildiğimi biliyorum ama fikir olması açısından Hunt Showdown gibi açık harita FPS oyunları oynamayı seviyorum.
Bunun gibi rekabetçi oyunlarında imaging ve sahne çok önem arz ediyor diye biliyorum.
Bahsettiğim kulaklıklar dışında önereceğiniz daha farklı hangi kulaklık olurdu?
Dediğim gibi şimdilik kurulumdan memnunum; ancak ilerisi için fikir almak açısından soruyorum.

Bu kullanım tarzında bir kulaklık var aslında ama Hi-Fi tarafı ne kadar tatmin eder, bilmiyorum.
SteelSeries Arctis Nova PRO Wired. Wireless ve Omni'ye kıyasla sürücüleri daha iyi beslenebiliyor diye üstün. Elite'den daha iyi değil diye biliyorum.
Wired'ın yanındaki DAC/AMP gerçekten işe yarıyor, kablosuz modellerin aksine. Sendeki DAC/AMP ile arasındaki farkı hissettirir mi, onu bilmiyorum. İkinci el veya benim gibi kampanyadan 4 haneli sayılara denk getirirsen akar.

Bir de Arctis Nova PRO ile aynı sürücüleri kullanan ama ucuza konumlandırılmış Arctis Prime var. Senin bütçene göre kelepir kalır. Fiio K7 ile kullanıldığında Nova PRO gibi bir şey oluyor.

En iyi müzik deneyimi için Maxwell 1 incelesindeki önerilen EQ ayarını şiddetle tavsiye ederim:

Aynı modelin daha ucuz satıldığı yerler var ama neden bu site?
Anlaşmam var bu site ile, satıştan hissem var da
Şaka bir yana link işte. Üzerine felsefe yapılmaz herhalde, kafanıza göre alın.

Arkadaşlar, yazdığınız kulaklıklar ile benim konuda bahsettiğim şeyler o kadar farklı ki yanlış konuya tıkladım zannettim. Elimde bu seviyede DAC+AMP ünitesi varken neden bana kablosuz kulaklık veya halihazırda kullandığım kulaklıktan daha kötü kulaklık öneriyorsunuz?
Bu tarz bir Hi-Fi kurulumu olan deneyimli kişilerin yorumlarını merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…