30.000 TL'ye iPad önerisi

Bütçe
30.000 TL

Recklees 2

Uzman
iPad önerisi lazım. YKS için kullanacağım ve gitar yazılımları falan için arada oyunda oynarım. iPad 11 256 GB düşündüm de daha iyi seçenek var mı?

Hocam sizin kullanım amacınız için iyi bir iPad.
25bine 256 gb gayet guzelde sarı renk olması kötü bence gri veya mavi olsa daha iyimiş fakat 2000 tl fark vermeye gerek yok

ben daha lisedeyim eğitim indirimi üniversiteye değilmi

25bine 256 GB gayet guzelde sarı renk olması kötü bence gri veya mavi olsa daha iyiymiş fakat 2.000 TL fark vermeye gerek yok.

Ben daha lisedeyim eğitim indirimi üniversiteye değil mi?

Liseden de yapabilen oldu. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Pt'yi arayıp bir sorun.

6 GB RAM, 128 GB hafıza, lamine olmayan ekran, S3 mini ekranı daha kalitelidir. Ayrıca kalem yok. Adam YKS için kullanacak. Alınacak daha kötü bir cihaz yok. Elimde imkan olsa bombalarım bu cihazı.

Liseden de yapabilen oldu. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Pt'yi arayıp bir sorun.
tamamdır

6 GB RAM, 128 GB hafıza, lamine olmayan ekran, S3 mini ekranı daha kalitelidir. Ayrıca kalem yok. Adam YKS için kullanacak. Alınacak daha kötü bir cihaz yok. Elimde imkan olsa bombalarım bu cihazı.
Hocam, mecbur iPad almalıyım çünkü Android'ler gitar uygulamalarına destek vermiyor ve 30.000 TL'ye bütçem var.

Bence güzel cihaz hocam. Şarjı bayağı gidiyor. OLED gibi göz de yormuyor. Kendim mavi rengini kullanıyorum. Çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…