30.000 TL'ye kadar günlük kullanım için laptop önerisi

Arkadaşlar dizi, film, yayın blog vs. tarzı şeylerde kullanabılecegım, ha bire kasmayan, beni delirtmeyecek laptoplar kac TL'den baslıyor acaba? Bellı bır bütçem yok o yuzden mınımum kactan baslamalıyım diye sormak ıstedım. 30'u gecmezse de sevınırım.

al bunu güle güle kullan 30klara çıkmana gerek yok. 10 seneden fazla götürür bu seni. arkasındaki marka lenovo yani birinci dünya savaşındaki ingiltere gibi düşün..

ve sakın casper monster gibi markalara bulaşmayın..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bir laptop önerecek kadar bilgim yok ancak en az 16 GB RAM (bende 16 var BF1 tarzı çok oyunculu oyunları bile hafif kasmayla olsa da açıyor), en az i5 işlemci ( çekirdek sayısı da önemli ) ve depolama alanını kullanacağınız yükleyeceğiniz şeylere göre ayarlamanızı tavsiye edebilirim.

Casper ve Monster'a bulaşmama konusunda hemfikirim ayrıca kendim de Lenovo kullanıyorum 2 senedir memnunum.

Dell ve Lenovo candır. Ayrıca Dell marka bilgisayarım vardı geçen gün açılmıyordu geldiler evimde tamir ettiler gittiler kuruş para dahi vermedik.. Her zaman batılı global markalar ile çalışanlar kazanır ve yarı yolda kalmaz..

tesekkurler hocam kasma donma vs. yasamam herhalde bunla
4-5 kişiye aldırdım sorunsuz ve tasarımı çok güzel hemde ryzen 7 yani core i7'ye aynı denk. beğenmezsen zaten iade süreçleri oluyor.

cihaz freedos olarak geliyor eğer windows kurulumu yapamazsan yardımcı olabilirim ücret karşılığında..

hocam tesekkur ederım yeni gördüm. bu laptopu 2k monıtorume baglayarak kullanabılır mıyım hani destekleyip desteklememe problemı gıbı bır sey olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…