Simon 70 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.742 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.525 31 Mart 2025 #11 cr1ta dedi: Bende tam öyle düşündüm bakınca, yorumları gayet iyi aynı şekilde özellikleri ve görünüşü de fakat. Ekranı TN panel ve sanırım o kadar kaliteli de değil ekran olarak. Şuan için en başta atılan Lenovo Yoga 6 modeli aklıma yatan model oldu. Genişletmek için tıkla... Mumkunse Ryzen islemci tercih et. Bir Intel kullanicisi olarak i7 alti alinmaz. Ryzen'in 7XXX'li modellerini bulursunuz 30 bin civarina.
cr1ta dedi: Bende tam öyle düşündüm bakınca, yorumları gayet iyi aynı şekilde özellikleri ve görünüşü de fakat. Ekranı TN panel ve sanırım o kadar kaliteli de değil ekran olarak. Şuan için en başta atılan Lenovo Yoga 6 modeli aklıma yatan model oldu. Genişletmek için tıkla... Mumkunse Ryzen islemci tercih et. Bir Intel kullanicisi olarak i7 alti alinmaz. Ryzen'in 7XXX'li modellerini bulursunuz 30 bin civarina.
KS KS C cr1ta Çalışkan Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 31 Mart 2025 #12 Simon dedi: Mumkunse Ryzen islemci tercih et. Bir Intel kullanicisi olarak i7 alti alinmaz. Ryzen'in 7XXX'li modellerini bulursunuz 30 bin civarina. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız aklıma yatan model dediğim gibi. Direkt alınır mı o model 16gb ram ile geliyor ileride arttırma şansı sunuyor mu?
Simon dedi: Mumkunse Ryzen islemci tercih et. Bir Intel kullanicisi olarak i7 alti alinmaz. Ryzen'in 7XXX'li modellerini bulursunuz 30 bin civarina. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız aklıma yatan model dediğim gibi. Direkt alınır mı o model 16gb ram ile geliyor ileride arttırma şansı sunuyor mu?
Simon 70 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.742 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.525 31 Mart 2025 #13 cr1ta dedi: Sizin attığınız aklıma yatan model dediğim gibi. Direkt alınır mı o model 16gb ram ile geliyor ileride arttırma şansı sunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben onu alirdim o kadar butcem olsa. Saticiya sor kismindan merak ettiklerinizi saticiya sormaniz daha iyi olur.
cr1ta dedi: Sizin attığınız aklıma yatan model dediğim gibi. Direkt alınır mı o model 16gb ram ile geliyor ileride arttırma şansı sunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben onu alirdim o kadar butcem olsa. Saticiya sor kismindan merak ettiklerinizi saticiya sormaniz daha iyi olur.