Biraz daha çıkarsa POCO X8 Pro Max. Ama onun da yazılım sıkıntı. A57 bence de olabilir. Ama işlemci kafa karıştırıyor. Exynos ve batarya denince akan sular duruyordu zaten (!)
Çok bilgim olmasa da ben büçteye uygun kalmasına rağmen Honor magic 8 Lite tercih ederdim. Hem batarya büyük hem de Snapdragon işlemci ve sarjıda 66W doluyor her türlü bir Samsung'dan daha mantıklı bence.
Hocam genelde her şey kapasite olmuyor. Yazılımıda önemli. Mesela Redmi alınmaz diye düşünüyorum özellikle yazılımından dolayı. Bataryayı su gibi içiyor zaten.
Hocam genelde her şey kapasite olmuyor. Yazılımıda önemli. Mesela Redmi alınmaz diye düşünüyorum özellikle yazılımından dolayı. Bataryayı su gibi içiyor zaten.
Ucuz diye önerdim, fiyatına göre iyi bir telefon bence. Bana göre kesinlikle 3K daha koyup Honor 600 alınmalı. Kamerası güzel bir cihaz, TAA incelemesini yapmıştı lansman zamanında.
Hocam anlıyorum bende Samsung kullanıyorum ama optimizasyonun babası değil bence yani.
POCO da alınmaz fikrimce oda yine eriyip gider Honor'u tecrübe etmedim ama bana daha cazip geliyor açıkçası.