30.000 TL'ye klima önerisi

Yakın zamanda benzer bir arayışla Samsung klima aldım.

Bize satarken Baymak'tan daha kaliteli olduğunu, o soğutan artık boruların mı neyin çok daha iyi malzemelerden üretildiğini söylediler. Mitsubishi ve Toshiba'nın zirve, bunların da ona en yakın klima olduğunu söylediler. Aynı zamanda çok sessiz olduğunu da söylediler.

12 ve 18'lik versiyonu var. İkisi de gerçekten sessiz ve güzel soğutuyor. 18'lik gece gündüz çalışıyor.

26 bine devam ediyorsa eğitim indirimiyle attığınızın yeni görünümlüsü alınabiliyor. Aynısı benim de kullandığım klima. Gree'den iyi olduğuna garanti verebilirim, onu söyleyeyim.

20 metre kareye, 9 BTU bile yeter normalde. 18'lik boşuna masraf olur, 12 BTU ile kafanız rahat olabilir.

Vestel'in neredeyse bütün ürün gamı dandik. Çamaşır makinesi 1 senede bozulur, paslanır mı ya?
Öyle zaten. Vestelin kaliteli ürününü bulamazsınız. Para vererek aldığınız 0 garantili yedek parça bile bazen fabrikadan kullanılmış olarak gelir. Teknisyen olarak söylüyorum.
@ProfesorGoktug neden "" emojisi attınız?

Kullanıcı olarak Vestel buzdolabı deneyimimi paylaşayım. 2023 yılında Arçelik buzdolabında sürekli ünlem yanıyordu. 1-2 defa Arçelik servisini çağırdık "Bir sorun yok." dedi. İkisindede aynı cümle. Buzdolabını Vestel'den aldık. Servisi ise adam gibi kurdu yani servis faktörü. (Buzdolabında hala sorun yok. Arçelik buzdolabını ise 2.buzdolabı olarak kullanıyoruz.)

Siz bunu kullanıcı olarak söylüyorsunuz, ben 5 yıl Vestel teknik serviste çalışmış, Manisa'da uzmanlık belgesi almış bir teknisyen olarak söylüyorum. Arçelik'te 1.5 sene çalıştım. Vestel'in bir 3 gömlek üstüdür.

Hocam her servis böyle değil ama bazı servisler sırf statü göstermek için servis oluyorlar. Yani saçma sapan çözümler mi dersiniz? Ateş ölçer ile gelip "Sorun yok" demeleri mi? Vakumsuz klima montajı mı? Daha neler var neler?

@michaelscofield usta Bu çift şekilde gelenler mi mantıklı yoksa sadece duvara montaj olanlar mı? Yer sıkıntım yok 3 balkon var ama balkona koca şey koymak istemiyorum kedilerden kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…