30.000 TL'ye otomobil videosu çekmek için hangi telefon tercih edilmeli?

Bütçe
25.000-30.000 TL
S25 FE'nin pil omru kotu bu arada. Kamera donanimi iyi olsa bile FE serileri batarya olarak berbatlar. Duz S26 bile daha iyi bataryada.

S25 FE'nin pil omru kotu bu arada. Kamera donanimi iyi olsa bile FE serileri batarya olarak berbatlar. Duz S26 bile daha iyi bataryada.
Üzerine para kalırsa bir de Galaxy Watch alacağım o da var ekosistemi tamamlayabiliyorum o şekilde

Video cekilecekse S25 FE'ye cikmaya deger. 2400'un ISP'si cok daha iyi isliyor. Normalde yardimci kameralar icin de S24 tavsiye ederdim ama fiyati uctu.

Galaxy Watch alma. Ben 7'yi almistim bayagi kotu saat verdigi ekran suresine kiyasla. Huawei saat konusunda daha iyi.
O zaman elimdeki saat ile kalırım ya problem değil. Samsung olsun hepsi diye demiştim. Redmi Watch 4 var bende zaten.

Video cekilecekse S25 FE'ye cikmaya deger. 2400'un ISP'si cok daha iyi isliyor. Normalde yardimci kameralar icin de S24 tavsiye ederdim ama fiyati uctu.
Pil ömrü konusunda S25 FE kaç saat ekran süresi veriyor ortalama?

Yurtdışı Xiaomi 17T de listeye girdi. Server kayıt oluyorsa mis gibi olur. Sizce?

Yurt disi isin icine girdiyse 14 Ultra veya 15 Ultra bakmani oneririm. Bosver 17T'yi.

Pil ömrü konusunda S25 FE kaç saat ekran süresi veriyor ortalama?
4-5 saat verir. Isin icine yogun kamera kullanimi girerse 3-4 saat de yanlis olmaz saniyorum.

Ya batarya ya da kamera kalitesinden taviz vermek zorundasiniz bu butcede. A57 kotu mu video ceker? Hayir ama asla amiral telefonlar seviyesinde cekemez. Video kalitesinde ISP en kritik etken, Apple'da senelerdir goruyoruz bunu.

Bir tane fotografci arkadas vardi. O zamanlar daha S23 serisi yeni cikmis ya da cikmamisti. S22 almisti. Her gun deli gibi video cekiyordu, dogal olarak o telefonla ve o kullanimla 3 saat SoT aliyordu. Ama daha iyi video ceken bir alternatifi yoktu. Ya Plus veya Ultra alacakti ya da iPhone alacakti. En makul secenek S22'ydi. Sizin durum da ona benziyor.

4-5 saat de bayağı düşük şahsen. Yani dışarı otomobil festivallerinde video çekerken şarjım bitecek zaten çekemeyeceğim diye korkuyorum biraz. Kamera kullanımı ile 3-4 saat kurtarmıyor sanki.

Ya batarya ya da kamera kalitesinden taviz vermek zorundasiniz bu butcede. A57 kotu mu video ceker? Hayir ama asla amiral telefonlar seviyesinde cekemez. Video kalitesinde ISP en kritik etken, Apple'da senelerdir goruyoruz bunu.
PC üzerinde düzenleme ile görüntüyü hayli hayli kurtarırım diye düşünüyorum. Sizce?

Yurt disi isin icine girdiyse 14 Ultra veya 15 Ultra bakmani oneririm. Bosver 17T'yi.
Ben de onları seviyorum da kamerayı açınca ekran süresi 2.5-3 saat veriyor arkadaşımdaki 15 Ultra'da. Normal kullanılacak cihazlar değil bunlar daha profesyonel fotoğrafçılar için. Bir de bayağı ağırlık yapacak. Normal kullanım için de bakıyorum bir de.

O zaman A57 uygun bahsettigin kullanim senaryosunda. Diger cihazlarin agirlik ve pil omru gibi handikaplari var.

En son Lexus LFA'yı çekmiştim. O gün kamera uygulamasında 3.5 saat harcamışım. Gidiş ve dönüşlerde müzik dinlemesi falan da var bunun. Pil ömrü konusunda da A57 iyi kurtarır gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…