Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Sistemin en baba iki parçasını aradan çıkardım. An itibarıyla elimde MSI RTX 5070 Gaming Trio 12G ekran kartı ve Ryzen 7 9800X3D işlemci var. Şimdi bu ikiliyi hakkıyla taşıyacak anakart, kasa ve sıvı soğutma üçlüsünü arıyorum.
(Kasa mesh, akvaryum fark etmez. - Sıvı soğutma 360-420 olabilir - Anakart kesinlikle Wi-Fi desteği olsun)
Önerilerinize açığım.
Sistemin en baba iki parçasını aradan çıkardım. An itibarıyla elimde MSI RTX 5070 Gaming Trio 12G ekran kartı ve Ryzen 7 9800X3D işlemci var. Şimdi bu ikiliyi hakkıyla taşıyacak anakart, kasa ve sıvı soğutma üçlüsünü arıyorum.
(Kasa mesh, akvaryum fark etmez. - Sıvı soğutma 360-420 olabilir - Anakart kesinlikle Wi-Fi desteği olsun)
Önerilerinize açığım.
Önerilerinize açığım.
Hocam 30k bütçem var.
Sıvı soğutma için: Arctic Liquid Freezer III 420mm aklımda var 9850X3D biraz fazla ısınıyor.
Bunu hangi kasaya sığdırabilirim acaba
Hocam 30k bütçem var.
Sıvı soğutma için: Arctic Liquid Freezer III 420mm aklımda var 9850X3D biraz fazla ısınıyor.
Bunu hangi kasaya sığdırabilirim acaba
@ErdemK Hocam güç limitini 100W yapıp maksimum fan devrinde 5 dakika boyunca OCCT testini şu ayarlarla yapar mısınız? İşlemci aynı değil ama aynı güç sınırında çok fark edeceğini sanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla o işlemci maksimum 142W çekiyor? UV'yi de kaldıralım bu arada.
İllaki 420mm alacağım diyorsanız da NZXT H7 ve H9 destekliyor. H7 ön taraftan destekliyor. H9 hem ön hem üst sanırım.