Sistemin en baba iki parçasını aradan çıkardım. An itibarıyla elimde MSI RTX 5070 Gaming Trio 12G ekran kartı ve Ryzen 7 9800X3D işlemci var. Şimdi bu ikiliyi hakkıyla taşıyacak anakart, kasa ve sıvı soğutma üçlüsünü arıyorum.
(Kasa mesh, akvaryum fark etmez. - Sıvı soğutma 360-420 olabilir - Anakart kesinlikle Wi-Fi desteği olsun)
Önerilerinize açığım.
Sistemin en baba iki parçasını aradan çıkardım. An itibarıyla elimde MSI RTX 5070 Gaming Trio 12G ekran kartı ve Ryzen 7 9800X3D işlemci var. Şimdi bu ikiliyi hakkıyla taşıyacak anakart, kasa ve sıvı soğutma üçlüsünü arıyorum.
(Kasa mesh, akvaryum fark etmez. - Sıvı soğutma 360-420 olabilir - Anakart kesinlikle Wi-Fi desteği olsun)
Önerilerinize açığım.
Önerilerinize açığım.
Hocam 30k bütçem var.
Sıvı soğutma için: Arctic Liquid Freezer III 420mm aklımda var 9850X3D biraz fazla ısınıyor.
Bunu hangi kasaya sığdırabilirim acaba
Hocam 30k bütçem var.
Sıvı soğutma için: Arctic Liquid Freezer III 420mm aklımda var 9850X3D biraz fazla ısınıyor.
Bunu hangi kasaya sığdırabilirim acaba
@ErdemK Hocam güç limitini 100W yapıp maksimum fan devrinde 5 dakika boyunca OCCT testini şu ayarlarla yapar mısınız? İşlemci aynı değil ama aynı güç sınırında çok fark edeceğini sanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla o işlemci maksimum 142W çekiyor? UV'yi de kaldıralım bu arada.
İllaki 420mm alacağım diyorsanız da NZXT H7 ve H9 destekliyor. H7 ön taraftan destekliyor. H9 hem ön hem üst sanırım.