Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 6.316 Çözümler 4 Beğeniler 5.258 Yer Kaer Morhen Dün 22:38 #11 localizer dedi: Satınca 30 bin oluyor. Genişletmek için tıkla... Niye satıyor anlamadım. Zaten piyasaya göre satacağı için aynı fiyata ancak benzer sistem alabilir. Ne bekliyordu ki?
localizer dedi: Satınca 30 bin oluyor. Genişletmek için tıkla... Niye satıyor anlamadım. Zaten piyasaya göre satacağı için aynı fiyata ancak benzer sistem alabilir. Ne bekliyordu ki?
KS KS localizer Bilgin Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.165 Çözümler 16 Beğeniler 1.422 Yer LTBA Dün 22:38 #12 Lorien dedi: Niye satıyor anlamadım. Zaten piyasaya göre satacağı için aynı fiyata ancak benzer sistem alabilir. Ne bekliyordu ki? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır ilanda bilgisayarı anca alıcı çıkmış ondandır belki de.
Lorien dedi: Niye satıyor anlamadım. Zaten piyasaya göre satacağı için aynı fiyata ancak benzer sistem alabilir. Ne bekliyordu ki? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır ilanda bilgisayarı anca alıcı çıkmış ondandır belki de.