30.000TL karma kullanım için laptop önerisi

Bütçe
30.000TL

cartel

Yetkin
Merhabalar. Kendime 30K bütçede bir laptop arıyorum. %80'i gündelik işler (Photoshop vs.), %20'si GTA5, Valorant gibi oyunlar oynamak için.
Oyunlarda GTA 5'te falan 70 FPS üstü vermesi yeterli. Onun dışında gündelik kullanımda beni minimum 7 sene götürmeli. Ara sıra film falan izlerim ekranı kötü olmazsa çok iyi olur. Ancak önceliğim her zaman performanstır. Bazı kişisel isteklerim var.

Minimum 500GB SSD. 1-2TB SSD olursa çok mutlu olurum.
16GB RAM.
Uzun sene götürecek, güçlü bir işlemci.

@Ruindry
@incii

Son düzenleme:
Pil süresi pek önemli değilse 4050 bir laptop almak fena olmaz 7 yıl kullanacağınızdan.
Hocam ekran kartsız önerebilir misiniz? Gaming düşünmüyorum. Bu bütçedeki 4050'li ve ekran kartsız laptopların işlemcilerinin arasında çok fark yoksa ekran kartlı tercih edebilirim belki.

https://www.n11.com/urun/acer-nitro...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel buna bakabilirsin

Evet RAM yetersiz ama 4050 ekran kartı var bu fiyata 4050 bulmak zor. 12450H iyidir o kadar da kötü değil u serisi işlemcilere göre h serisi gayet iyi bence RAM için de servise gönderebilirsiniz bence bir şey olmaz bu fiyata katlanılır.

Bu nasıl sizce ?

Acer Nitro V15 ANV15-51-57xv Intel Core i5 13420H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 FreeDOS 15.6" FHD IPS taşınabilir bilgisayar nh. Qnbey. 004.
Bu daha iyi 16 GB RAM'le geliyor 13. nesil işlemci var.

Casper'ın işlemcisi yeni nesil entegre grafik eh işte ama bir harici kadar iyi değil. Ama bence Acer daha iyi bir seçenek olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…