30-40 bin TL gaming laptop önerisi

30-40 bin TL arasında olacak. Daha çok RDR2, ETS 2, GTA 5, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda yüksek kalitede +60 FPS verebilmesi önemli. SSD'si 1 TB olursa çok güzel olur. Hafif olması pek önemli değil ama olursa iyi olur. Sessiz olması da güzel olur. Ben MSI'ın bir laptopunu bulmuştum ama pek tavsiye edilmiyor sanırım.
Bir de 45W - 110W gibi ayırımlar var mış ve performans değişebiliyormuş. Mümkünse 110W olursa sevinirim.

Teşekkürler. Alacak kişi ses için bir şey demedi ama ben sessiz olsun demiştim. Sıkıntı çıkmaz herhalde. Peki bu Acer Nitro saydığım oyunlarda saf güçte +60 FPS verebilecek güçte mi?

Teşekkürler. Alacak kişi ses için bir şey demedi ama ben sessiz olsun demiştim. Sıkıntı çıkmaz herhalde. Peki bu Acer Nitro saydığım oyunlarda saf güçte +60 FPS verebilecek güçte mi?

Verir bende 13700HX 4060 var ETS 2 yüksek 170 FPS GTA high 160 FPS RDR 2 80.

Attığım iki modele göre paneli kötü. Ses seviyesi LOQ'dan fazla Nitro 5'ten az diyebiliriz.

Kullanacak kişi pek panelleri dikkate takacağını düşünmüyorum. Sessiz olması ve yüksek kalite de güzel FPS değerleri vermesi önemli.

Çok sesli değil. Tek kötü yanı paneli 62.5 sRGB ama işlemcisi attığım Acer modelden daha iyi, daha az ısınıyor ve pil ömrü daha uzun.

Peki ekran kartı W değeri nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…