30 FPS sınırlamalı ile Cyberpunk 2077 keyif verir mi?

Alex Mason 3

Yetkin
Sistemim böyle:
RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SO-DIMM HX424S14IB2/8 RAM.
SSD modeli: Samsung SSD 870 EVO 500 GB.
Ekran kartı: ASUS GTX 1650 Phoenix OC Edition 128 bit GDDR5.
Anakart: ROG STRIX Z370-G Gaming.
İşlemci: Intel i5-9400F altı çekirdek 2.90 GHz işlemci.

60 FPS maksimum FPS şekilde de oynanıyor fakat araba ile ya da insan dolu bir yerde gezerken aniden 42-45 ya da biraz daha düşük civarlarına düşüyor. Araba kullanırken falan da çok FPS düşmesi yaşanıyor. Bu da akıcılığı ve oynanış zevkini bozuyor o yüzden böyle pek oynamak istemiyorum. Sabit FPS ve akıcılık olması için 30 FPS sabit oynamayı düşünüyorum. FSR falan açık ve diğer ayarlar falan en düşükte. FSR 2.1 var diye hatırlıyorum Cyberpunk 2077'de, o FSR 2.1 açacağım. FSR3 modu yüklemeyi falan düşünmüyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. Daha önce bir yarım saat falan 30 FPS ile denedim fakat kesin bir sonuca varamadım. 30 FPS oyun oynamak sıkıcı ve kasıyor gibi mi oluyor? Sizce sabit 30 FPS sınırlamalı şeklinde Cyberpunk 2077 oynanır mı? Ve keyif verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR 3 modu kur. FG açınca oynarsın.

Burada LukeFZ olanı mı kuracağım.

LukeFZ’in FSR 3 modunu kurmanızı tavsiye ederim. Çünkü 30 FPS sınırla pek zevk vermez oyun.
Bu konu değil mi?

Evet hocam. Oradaki LukeFZ modunu kuracaksınız.

Daha önce bir yarım saat falan 30 FPS ile denedim fakat kesin bir sonuca varamadım. 30 FPS oyun oynamak sıkıcı ve kasıyor gibi mi oluyor?
Her şey elinizin altında, kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Bunun kararını da ancak siz verebilirsiniz. Şahsen beni rahatsız ederdi ama hiç oynanmayacak bir FPS değil.

Oyunu ilk bitirisimde oyunu 30 FPS (atlamali yirtilmali cokmeli) sekilde bitirdim ve combatta bile zevk almistim, biraz kisiden kisiye degisen bir sey yani dediginiz. Sizin yasadiginiz sorunlarin hepsi CPU veya depolama tarafinda bir darbogaz gibi gozukuyor. HDD modu hala var mi Cyberpunk'da bilmiyorum ama varsa acin, yoksa da modu vardi en son. Ozellikle araba surerken yasadiginiz droplari iyilestirecektir HDD modu. Buna ek olarak Level of Detail ayarini da en dusuge almaniz droplarinizi azaltacaktir.

Akicilik sikayetiniz varsa FSR 3 FG moduyla oynamayin bu arada. FG actiginizda sihirli sekilde FPS'iniz yukselmis olmuyor, gecikmeden feragat edip daha fazla FPS almis oluyorsunuz kagit uzerinde ama akicilik daha iyi olmayabilir. Buna ek olarak Cyberpunk'da FSR acmaniza gerek olmamali normalde 1650 gibi bir GPU ile, dusuk ayarlarda oldugunuza emin misiniz?

LukeFZ kuracaksın. NukeM RTX ekran kartı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…