Gerçek parayla satılmıyor tabii bir süre oynayıp gelişmek gerekiyor. P2W olarak sayabiliriz aslında çünkü oyunu alırken oyunun birden fazla sürümü var platinyum gibi. Platinyum sürümde oyun başlangıçta daha fazla oyun içi para ve daha büyük kasa boyutu veriyor. Bunun sayesinde daha yeni başlamışken bile iyi ekipmanlara sahip olabiliyoruz. Ben standart sürümü aldım, oyunu 60 FPS oynuyorum ama oyun resmen sanki 20-30 FPS’miş gibi berbat bir akıcılığa sahip. Bu yüzden adamakıllı oynayamayıp bayağı bir para kaybettim Optimizasyon düzelirse veya yazın yeni bilgisayar almayı düşünüyorum o zaman yeniden başlayacağım.
Bende aynısını düşünüyorum. Ama oyunda var olan FSR seçenekleri gerçekten iyi. Frame Generation teknolojisine de oyunda yer vermiş yapımcılar. En azından bunlar iyi ama optimizasyonun üzerine düşmeleri lazım. Ha bu arada oyunun sistem özellikleri yüksek olmasına rağmen 60K anlık oyuncuya ulaşmak apayrı bir başarı. Çoğunluk yüksek sistem özelliklerine sahip değil çünkü. Ben GTX 1080 ile tüm ayarlar en düşükte, FSR: Native AA ve Frame Generation açık şekilde oynuyorum. Kartımda FG desteği yok işe yarıyor mu bilmiyorum ama belki de yarıyordur oyun dediğim gibi 70-50 FPS arası takılıyor ama kesinlikle bu FPS değerleri olmadığına yemin edebilirim. MSI Afterburner ve Steam’in FPS göstergesi normalde hep doğru çalışır ve doğru olduğunu düşünüyorum. Sadece benim gördüğüm 20 ya da 30 FPS gibi bir şey.
@1589, firmalar da nasıl olsa FSR ve DLSS var diyerek oyunlarını optimize etmiyor da en büyük yapılan yanlış bu. Şu teknoloji geldiğinden beri çıkan oyunlar optimizasyon sorunlu çıkmaya başladı.
@1589, firmalar da nasıl olsa FSR ve DLSS var diyerek oyunlarını optimize etmiyor da en büyük yapılan yanlış bu. Şu teknoloji geldiğinden beri çıkan oyunlar optimizasyon sorunlu çıkmaya başladı.