300.000 TL'ye 250 CC motor önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 50
  • Etiketler Etiketler
    motor önerisi
Bütçe
300.000 TL

Kriyus 68

Üstün
Makaleler
2
Duke 250'ye bakıyordum, şekli çok hoşuma gidiyor. Ama sanırım taksit seçeneği yok. Varsa büyük ihtimalle onu alacağım.
Bütçem 300 bin TL civarı. Duke tarzı motorlara sanırım naked deniyor. Bu segmentte önerebileceğiniz başka motorlar var mı?
Bu arada motorlardan hiç anlamıyorum. Ehliyetim var ama bilgi konusunda sıfırım. O yüzden yeni başlayacak biri için tavsiyelerinize açığım.

Taksitli arıyorum.

Eğer 2.el alamıyorsanız duke 250 çiçek gibi motordur. Ek olarak CB250R önerebilirim sıfır fiyatı hakkında bir bilgim yok ama o 300 civarlarındadır. Son olarak MT 25 öneririm. 2.EL 3 veya 4 bin km fiyatları 290 - 300 civarı. Sıfırı 330 340'a bulunur.

Dominar 250 ve 400 önerecektim fakat bunlar biraz ağır ve asabi motorlar. Daha önce çok motor deneyiminiz yoksa bu saydıklarımın arasından CB250R seçerdim.

Sanırım CB250R sıfır olarak kalmamış.

Taksit istediğim için evet.
Motorsiklet mağazalarından da taksitle 2.el motor alabiliyorsunuz diye biliyorum. Onlara da bir göz atın. Eğer daha önce motor deneyiminiz varsa Duke 390 alın. Deneyim yoksa Duke 250 yada CB250R alın. İkisi de atik motorlar hepsini severim ben.

Motorun ilk zamanlarında bende naked/racing tarzı motolrarı seviyordum. Sürüşü de çok zevkli ama bir yerden sonra eziyet geliyor. Sadece fikrimi belirtmiş olayım bence bu bütçede maxiscooterlara yönelir rahat rahat sürerdim motorumu. Bunu deme sebebim de yeni başlamış olduğunu söylemen bu arada.

Hocam eğer hiç tecrübeniz yoksa ilk başta daha uygun fiyatlı, parçası daha ucuz bir motor almanızı tavsiye ederim.

KTM kısmında da ARN Motors ile bir görüşün hocam, taksit imkanı var ve belli dönemlerde kampanya yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…