Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 14 Temmuz 2024 #11 Silinen üye dedi: @Mehmet Teslim aldiniz mi o kulakligi ses kalitesi nasil? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim gelince konu açarım. Youtube'da yabancı kanalların inceleme videoları var bakabilirsiniz.
Silinen üye dedi: @Mehmet Teslim aldiniz mi o kulakligi ses kalitesi nasil? Genişletmek için tıkla... Bugün sipariş verdim gelince konu açarım. Youtube'da yabancı kanalların inceleme videoları var bakabilirsiniz.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 15 Temmuz 2024 #12 Mehmet dedi: Bu ay aldığım ürünler. GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Denetleyicisi, Bluetooth, Dongle, Switch, Android, IOS, PC ve Steam Oyunları için Kablolu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 2023 Yeni POEDAGAR Lüks İzle İş Su Geçirmez Erkek Saat Aydınlık Tarih Paslanmaz Çelik Kare Kuvars Erkek Saat reloj hombre - AliExpress 1511 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Realfit F3 ANC aktif Noice İptal Bluetooth kulaklık ENC çağrı HIFI Stereo süper bas kablosuz kulaklık spor oyun - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Kulaklık gerçekten almaya değer mi ya. Earbuds Basic 2'den geçmek istiyorum da değer mi acaba?
Mehmet dedi: Bu ay aldığım ürünler. GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Denetleyicisi, Bluetooth, Dongle, Switch, Android, IOS, PC ve Steam Oyunları için Kablolu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 2023 Yeni POEDAGAR Lüks İzle İş Su Geçirmez Erkek Saat Aydınlık Tarih Paslanmaz Çelik Kare Kuvars Erkek Saat reloj hombre - AliExpress 1511 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Realfit F3 ANC aktif Noice İptal Bluetooth kulaklık ENC çağrı HIFI Stereo süper bas kablosuz kulaklık spor oyun - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Kulaklık gerçekten almaya değer mi ya. Earbuds Basic 2'den geçmek istiyorum da değer mi acaba?
Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 15 Temmuz 2024 #13 Koneko Toujou dedi: Kulaklık gerçekten almaya değer mi ya. Earbuds Basic 2'den geçmek istiyorum da değer mi acaba? Genişletmek için tıkla... Valla ben ne fırsat varsa değerlendirmeye çalışıyorum güzelse harika olur.
Koneko Toujou dedi: Kulaklık gerçekten almaya değer mi ya. Earbuds Basic 2'den geçmek istiyorum da değer mi acaba? Genişletmek için tıkla... Valla ben ne fırsat varsa değerlendirmeye çalışıyorum güzelse harika olur.