SF26
Üstün
Ursus severseniz Ursus P1/Hydra Gloves Emerald MW kombosu olabilir. Ursus yerine Huntsman da olabilir.
Ursus severseniz Ursus P1/Hydra Gloves Emerald MW kombosu olabilir. Ursus yerine Huntsman da olabilir.
Huntsman daha bir kıvrak. Bunu bir inceleyeyim. Sadece bıçak önerin var mı?Ursus severseniz Ursus P1/Hydra Gloves Emerald MW kombosu olabilir. Ursus yerine Huntsman da olabilir.
Bayonet Tiger Tooth direkt.Huntsman daha bir kıvrak. Bunu bir inceleyeyim. Sadece bıçak önerin var mı?
Bayonet tiger tooth vs Talon Damascus hocam? Açıkçası hızlı satılır olması da benim için avantaj olur. Lates sales'a özellikle dikkat ediyorum.Bayonet Tiger Tooth direkt.
Bu arada Skeleton Rust Coat+ Constrictor kombosuna da bakabilirsiniz. Biraz toz toprak gibi duruyor ama çok hoş bir kombo olur. Bi de siyahi bir T ajanıyla felaket olur.
Bayonet, likidite konusunda Talon yarışamaz Bayonet'le.Bayonet tiger tooth vs Talon Damascus hocam? Açıkçası hızlı satılır olması da benim için avantaj olur. Lates sales'a özellikle dikkat ediyorum.
Talon hangisi vardı? Ne kadar süre kullandın?
Talon night stripe vardı yaklaşık 2 ay kullandım animasyonu vs çok güzel de eldiven uyduramadim uygun fiyata sattım.