300 Hz monitörde 500 FPS almanın bir faydası var mı?

ltcolbaron41

Uzman
Arkadaşlar 300 Hz ekranlı monitörüm var. Sistemim CS2'de 500+ üstü FPS veriyor. 300 FPS'ten sonrası bana fayda sağlıyor mu yoksa 300 FPS sinirlandirmali miyim?

Sağlıyor. Giriş gecikmesini azaltıyor. 300 yeterli olsa da 500 ile evet fark oluyor. Hissedilir mi? Kişiye göre değişir. Birçok oyuncu fark etmez bile. Ben 200 Hz monitörde 200 FPS ile 300 FPS'i hissediyorum.

300 Hz sabitleyince 55 derecede sabit çalıyor sistem, 500+ üstü çıkınca 75 76 derecelere geliyor. Gerek var mı merak ediyorum.

300 Hz sabitleyince 55 derecede sabit çalıyor sistem, 500+ üstü çıkınca 75 76 derecelere geliyor. Gerek var mı merak ediyorum.
Rekabetçi oyunlarda sınırlandırmanı tavsiye etmem. İşlemci ve soğutucu nedir? 75-76 bile normal aslında ama.

Yanlış anlamışım konuyu. Evet, sistem gecikmesi azaldığı için yarar sağlıyor.

Normal hocam da oda çok ısınıyor ya . Siz diyorsunuz ki sınırlandırma oyun akışını etkiler yani.

Rekabetçi oyunlarda sınırlandırmanı tavsiye etmem. İşlemci ve soğutucu nedir? 75-76 bile normal aslında ama.

R7 7800X3D, 360 Ocypus Sigma.

Sınırlamayın, özellikle rekabetçi oyunlarda. Hikaye oyunlarında sınırlandırabilirsiniz ekran yırtılması sinir bozar çünkü. Isınma sorununu da dert etmeyin 75 dereceler aşırı normal özellikle yaz ayında.

Normalde ben sjnirlandirmiyorfum da bir arkadaş monitör zaten 300Hz daha fazla FPS alsan ne olacak ki gibisinden yorum yaptı ondan sonra işin aslını merak ettim.

Gecikme 1ms falan farkeder yani ciddi rekabetçi değil keyfine oynuyorsan boşa fazla elektrik yakıyor. Ben olsam 310 sabitlerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…