300 Mbps destekli en iyi Wi-Fi adaptörü önerileri

termalmacun

Başarılı
Yeni bir sistem topluyorum; bu konuyla alakalı hiçbir bilgim yok. Hangi Wi-Fi adaptörünü önerirsiniz? 300 Mbps’e kadar desteklese yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam benim için anten çok önemli değil ancak performansı ikisinde de aynı olur değil mi? Teşekkürler.

Yeni bir sistem topluyorum; bu konuyla alakalı hiçbir bilgim yok. Hangi Wi-Fi adaptörünü önerirsiniz? 300 Mbps’e kadar desteklese yeter.
Yeni masaüstü sistem topluyorsanız anakartın içinde wifi anteniyle geliyor genelde alırken seçersiniz, sinyal alma kuvveti baya iyi bunların mesela aldığım Msi b850 gaming plusta ki antenle 200 mbit internetin 180-190 ını alabiliyorum hem de Wifi genişletici almıştım re315 ondan gelen sinyalle.

Hocam düşük bütçeli bir sistem topluyorum, anakartım MSI A520M a Pro ve üstünde Wi-Fi kartı yok maalesef.

O modellerde de Wi-Fi anteni olan var çift olarak MSI A520M Vector Wi-Fi mesela inceleyin hepsini.

Ben hiçbir a serisi anakartlarda Wi-Fi antenini gördüğümü hatırlamıyorum hocam yanlış bilgi olmasın.

Hocam benim için anten çok önemli değil ancak performansı ikisinde de aynı olur değil mi? Teşekkürler.

Zaten ikisi aynı model. Tek fark birtanesi sadece USB. Diğerinde anteni var. Anteni olan daha iyi çekim gücü sağlayabilir.

Bunda var 2 anten bağlantısı, tabi pro serisi daha iyi olabilir bazı özellikler de vector olan daha pahalı ama.

Tamamdır, sistemi topladığımda anteni olanı alacağım. Teşekkürler.

Bunda var 2 anten bağlantısı, tabii Pro serisi daha iyi olabilir bazı özellikler de Vector olan daha pahalı ama.

Hocam A520M-A Pro şu an 2.419 TL A520M Vector'ü maalesef alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…