Hybrid mousepad aynısı bende de var tabanı kaymıyor. Flick oyuncusuyum derken speed yüzey mi tercih ettiğinizi belirtmek istediğinizi anlamadım. Flick atarken kontrol bir tık daha önemli gibi geldiği için Hybrid önerdim. Fakat ürün boyut olarak küçük gelebilir.
Hybrid mousepad aynısı bende de var tabanı kaymıyor. Flick oyuncusuyum derken speed yüzey mi tercih ettiğinizi belirtmek istediğinizi anlamadım. Flick atarken kontrol bir tık daha önemli gibi geldiği için Hybrid önerdim. Fakat ürün boyut olarak küçük gelebilir.
Flick oyuncusuyum derken Speed yüzey mi tercih ettiğinizi belirtmek istediğinizi anlamadım. Flick atarken kontrol bir tık daha önemli gibi geldiği için hybrid önerdim.
Kontrol olmadığı sürece ikisi de aynı bence. Flick için aim çalışması lazım. Speed veya hybdrid olunca isabetli flick atmaz. Klasse fena değil. Ama hızlı kirleniyor. Bence bu tür oyunları ciddiye alıyorsa bütçe arttırılmalı.
Kontrol olmadığı sürece ikisi de aynı bence. Flick için aim çalışması lazım. Speed veya hybdrid olunca isabetli flick atmaz. Klasse fena değil. Ama hızlı kirleniyor. Bence bu tür oyunları ciddiye alıyorsa bütçe arttırılmalı.
Evet haklısınız. Kontrol olması gerektiğini düşünerekten Hybrid önerdim aslında Control de önerebilirdim fakat bu bütçede güzel kontrol var mı pek bilmiyorum. Dediğiniz gibi bütçenin artırılması lazım.
Evet haklısınız. Kontrol olması gerektiğini düşünerekten hybrid önerdim aslında Control de önerebilirdim fakat bu bütçede güzel kontrol var mı pek bilmiyorum. Dediğiniz gibi bütçenin artırılması lazım.
Tam tersini demek istemiştim aslında. Kontrol sert olduğu için flick atması çok daha zor. Ama Speed ve hybrid arasında fark yok. Var ama ikisinin de küçük avantajları var onu da aim çalışarak kapatması lazım.
Tam tersini demek istemiştim aslında. Kontrol sert olduğu için flick atması çok daha zor. Ama Speed ve hybrid arasında fark yok. Var ama ikisinin de küçük avantajları var onu da aim çalışarak kapatması lazım.
Controlde flick atmak daha kolay zannediyordum ben. Yumuşak yüzey mi olmalı? Attığım HyperX Pulsefire Hybrid yumuşak denebilir ve flickleri güzel atıyorum genelde onu önerdim başta bu yüzden.