Bütçe
300 TL

Mustafaymis

Uzman
Merhabalar, bilgisayarımı kendim temizlemek istediğim için eski bantların yerine yapıştırmak amacıyla asetatlı bez bant önerisine ihtiyacım var. Kalınlığını tam bilmediğim için ne alacağımı bilmiyorum.

@talongod Hocam Acer Nitro laptobunuzun bakımını yaparken bez bantları değiştirdiniz mi?

Son düzenleme:
Selam, bende Acer Nitro laptop yok. Genel olarak laptoplara hakimim diyebilirim. Asetatlı bez bantların çoğu aynı kalınlıkta olur, herhangi bir toptancıdan rahatlıkla bulabilirsin.

Selam, bende Acer Nitro laptop yok. Genel olarak laptoplara hakimim diyebilirim. Asetatlı bez bantların çoğu aynı kalınlıkta olur, herhangi bir toptancıdan rahatlıkla bulabilirsin.
İnternetten önerebileceğiniz en mantıklısını önerir misiniz? Laptobumun bakımını kendim yapmak istiyorum ama asetatlı bez banta ihtiyacım olduğunu düşündüğümden kaynaklı alma fikrine kapıldım.

İnternetten önerebileceğiniz en mantıklısını önerir misiniz? Laptobumun bakımını kendim yapmak istiyorum ama asetatlı bez banta ihtiyacım olduğunu düşündüğümden kaynaklı alma fikrine kapıldım.
https://www.trendyol.com/genel-markalar/asetatli-kumas-bez-bant-10-mm-30-metre-p-66257156

Yetecektir diye düşünüyorum. Laptopunuzun bakımlarını yapacaksanız faz değişenli pad uygulayın macun yerine, çok daha uzun ömürlü olacaktır. Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mk olanı öneririm.