300 TL'ye kadar şarap tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigby Wolf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 700

Bigby Wolf

Başarılı
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi 300TL'ye kadar içimi rahat bir şarap arıyorum.

Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.

Daha önce içtiklerim;

Kavaklıdere Leyla (beğenmedim)
Suvla - Behramlı (beğenmedim)
Kavaklıdere Angora (içtiklerim arasında en hafiflerinden)
Doluca kırmızı (ağır ama güzel)

Bunlar harici önerileriniz olursa daha güzel olur.

Buzbag guzel sarap tavsiye ederim.

Votka sever misiniz? 35’lik Absolut alabilirsiniz aslında, sadece soğuk su veya bir meşrubat ile gayet keyifli oluyor. Biraz ağırdır ancak kararında içerseniz sorun olmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Kavaklıdere Leyla'nın kırmızısını mı içtin rose'unu mu? Rose'u fena değil çünkü çok iyi değil ama yumuşak ve tadı da ortalama. Onun dışında bu bütçelerde Buzbağ alınabilir. Diren Merlot'u seviyorum onu da denemenizi öneririm.

Bir de eğer tatlı ve hafif bir şeyler arıyorsan kokteyl yap kendine o şekilde iç. Şarapla yapılan en yaygın kokteyl herhalde sangriadır. Ayrıca yapımı basit tadı da güzel oluyor. Diren Merlot'un 25 cl şişesinden alıp yapıp termosla yanında gezdirmelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Buzbag guzel sarap tavsiye ederim.

Yazmayı unuttum onu içtim güzeldi.

Casal mendes rose, tavsiye ederim.

Listeme aldım, deneyeceğim teşekkürler.

Votka sever misiniz? 35'lik absolut alabilirsiniz aslında, sadece soğuk su veya bir meşrubat ile gayet keyifli oluyor. Biraz ağırdır ancak kararında içerseniz sorun olmayacaktır.

Only şarap.

Hepsini içtim leyla serisini bana en çok hitap eden beyaz oldu ama Rose'u beğenmedim ve kırmızısı da ama onun bir üst modeli Angora gayet iyiydi. Kışın daha çok kırmızı içerim yazın ise beyaz veya rose.

Bu arada only şarap.

Listeme aldım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…