Logitech F310 kullanıyordum, LT tuşu basılı kaldığı için yenisiyle değişim yapmışlardı. Ancak üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen şimdi de RT tuşu takılı kalıyor. Bunun gibi kronik problemi olmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir gamepad öneriniz var mı? Her sene bir yeri bozulan gamepad istemiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, oyunları direkt tanıması lazım, gerisi çok önemli değil. Elden Ring tarzı hikayeli oyunlarda kullanacağım. Kablosuz olursa daha iyi olur.
Bu arada direkt Amazon satıcılı 1-2 günde gelebilecek bir ürün olursa iyi olur. Elden Ring yarıda kaldı devam edemiyorum
Logitech F310 kullanıyordum, lt tuşu basılı kaldığı için yenisiyle değişim yapmışlardı. Ancak üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen şimdi de RT tuşu takılı kalıyor. Bunun gibi kronik problemi olmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir gamepad öneriniz var mı? Her sene bir yeri bozulan gamepad istemiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, oyunları direkt tanıması lazım, gerisi çok önemli değil. Elden Ring tarzı hikayeli oyunlarda kullanacağım. Kablosuz olursa daha iyi olur.
Bu arada direkt Amazon satıcılı 1-2 günde gelebilecek bir ürün olursa iyi olur. Elden Ring yarıda kaldı devam edemiyorum