3000 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3141
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 623
  • Etiketler Etiketler
    gamepad önerisi

3141

Çalışkan
Logitech F310 kullanıyordum, LT tuşu basılı kaldığı için yenisiyle değişim yapmışlardı. Ancak üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen şimdi de RT tuşu takılı kalıyor. Bunun gibi kronik problemi olmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir gamepad öneriniz var mı? Her sene bir yeri bozulan gamepad istemiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, oyunları direkt tanıması lazım, gerisi çok önemli değil. Elden Ring tarzı hikayeli oyunlarda kullanacağım. Kablosuz olursa daha iyi olur.

Logitech F310 kullanıyordum, lt tuşu basılı kaldığı için yenisiyle değişim yapmışlardı. Ancak üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen şimdi de RT tuşu takılı kalıyor. Bunun gibi kronik problemi olmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir gamepad öneriniz var mı? Her sene bir yeri bozulan gamepad istemiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, oyunları direkt tanıması lazım, gerisi çok önemli değil. Elden Ring tarzı hikayeli oyunlarda kullanacağım. Kablosuz olursa daha iyi olur.

Bu arada direkt Amazon satıcılı 1-2 günde gelebilecek bir ürün olursa iyi olur. Elden Ring yarıda kaldı devam edemiyorum :)

Xbox 9. Nesil Gamepad. Aliexpress'te 8BitDo'nun ve Gamesir'in ürünleri indirimde, onlara da bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 9. Nesil Gamepad. Aliexpress'te 8BitDo'nun ve Gamesir'in ürünleri indirimde, onlara da bakabilirsiniz.
9. nesil kesinlikle alınmaz.

Bu ikisinden birini al.

Logitech F310 kullanıyordum, LT tuşu basılı kaldığı için yenisiyle değişim yapmışlardı. Ancak üzerinden çok geçmemiş olmasına rağmen şimdi de RT tuşu takılı kalıyor. Bunun gibi kronik problemi olmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir gamepad öneriniz var mı? Her sene bir yeri bozulan gamepad istemiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, oyunları direkt tanıması lazım, gerisi çok önemli değil. Elden Ring tarzı hikayeli oyunlarda kullanacağım. Kablosuz olursa daha iyi olur.

Bu arada direkt Amazon satıcılı 1-2 günde gelebilecek bir ürün olursa iyi olur. Elden Ring yarıda kaldı devam edemiyorum :)
Xbox kolu en güzeli. Ancak benim gibi Linux kullanıyorsanız Dualsense daha iyi olacaktır. Çünkü Sony kendileri Linux çekirdeği için kendileri driver yaptı.

Hocam bunlar Xbox kadar uzun ömürlü olur mu? Benim için özellikleri çok da önemli değil F310 bile işimi görüyordu. Sadece uzun ömürlü olması şart.
Bu attıklarım 9. nesilden kat be kat daha kaliteli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1720528745536.webp

1720528771658.webp

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt