Kulaklıklardan maalesef ki pek anlamıyorum ama aklımda Zero Blue 2 ile EW300 var. Ağırlıklı oyun odaklı ama müzik konusunda da üzmeyecek bir IEM arıyorum. 3.5 mm girişli olursa çok iyi olur.
Eğer aradaki farka değecekse EM6L (110 dolar) gibi kulaklık için o seviyeye bütçeyi çıkartmaya gerek var mı?
Shenzenaudio ya da Linsoul'dan daha önce alım yapan varsa gümrük işi nasıl oluyor?
Ayrıca bu kulaklıklara herhangi bir DAC almam gerekli mi?
EW300 iyidir. EM6L için farka değer, fakat bazı QC sorunları var. Örneğin 6-7 ay sıkıntısız kullanıp çat diye çalışmayı bıraktığı kişileri gördüm reddit'te. Bunu göze alırsan $100 bandındaki en iyi kulaklık demekte sakınca yoktur herhalde.
DAC kısmında ise ilk önce kendi bilgisayarında normal şekilde dene, eğer sorun var gibi hissedersen, sesin az gelmesi veya seste patlama görürsen o zaman DAC alırsın. Aliexpress'ten CX31993 çipli bir DAC işini rahatlıkla görecektir.
4000₺ bir ürün için sağlam bir riskmiş. Ama olacak diye de bir şart yok tabi.
Ama gümrükte düşük göstertsem dahi takılırsa para iadesi alır mıyım diye aklımda bir soru var, o yüzden alıp almamakta kararsız kaldım. Bu ürünlerle kapışabilcek kalitede TR içi pazarda bir ürün var mı peki?
4000₺ bir ürün için sağlam bir riskmiş. Ama olacak diye de bir şart yok tabi.
Ama gümrükte düşük göstertsem dahi takılırsa para iadesi alır mıyım diye aklımda bir soru var, o yüzden alıp almamakta kararsız kaldım. Bu ürünlerle kapışabilcek kalitede TR içi pazarda bir ürün var mı peki?
EM6L'e Shenzhen garanti veriyor. Bozulmasi zaten dusuk ihtimal. En kotu yeni kabloyla degistirirsin. EM6L 7/10'sa Hexa 6/10'dur bana gore. Karari sen ver.
EM6L’yi aldım. Eğer shenzenden ürün almak isteyen varsa epostayı onayladıktan sonra doğum gününü bugün girip Twitter Facebook sayfalarını da ziyaret ederseniz 500 puan alıp 5 dolar indirim kuponu veriyor. 105 dolara gelmiş oldu böylece.
EM6L’yi aldım. Eğer shenzenden ürün almak isteyen varsa epostayı onayladıktan sonra doğum gününü bugün girip Twitter Facebook sayfalarını da ziyaret ederseniz 500 puan alıp 5 dolar indirim kuponu veriyor. 105 dolara gelmiş oldu böylece.
Bu mesajdan önce yazdım 8-10 dolar arası göstermelerini istedim ama Yunexprees ile ilgili bir şey yazmadım sıkıntı olur mu? Önemliyse cevapladıkları zaman yazarım.