Merhaba. 3000 TL civarı bir kasa arıyorum. Çok abartı olmayacak şekilde üstüne de çıkabilirim bu fiyatın altına da güzel bir kasa olursa alabilirim. Kule tipi Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucu kullanıyorum. Buna uygun bir kasa önerebilirseniz sevinirim.
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fikrim yok hocam. Etiketlediğim hocam bilgilidir bu konularda. Onun yorumunu bekleyebilirsiniz ancak ben sizin sistem için kasaya bu kadar para vermezdim.
Kalan kısmı diğer parçalara aktarabilir diye önerdim, ben severek kullanıyorum yoksa önermezdim zaten. 1700 küsüre mevcut ve bilinen bir marka. 4 adet RGB fan, kontrolcü ve mesh olması çok iyi bu fiyata.
Kalan kısmı diğer parçalara aktarabilir diye önerdim, ben severek kullanıyorum yoksa önermezdim zaten. 1700 küsüre mevcut ve bilinen bir marka. 4 adet RGB fan, kontrolcü ve mesh olması çok iyi bu fiyata.
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Üste 360mm sıvı soğutma desteği gibi gerektiği yerde pişman edecek bir farkta var diyebiliriz. Destek olarak daha çok yönlü bir kasa Nova mesh'e göre. Sac kalınlığı vs. de oldukça iyi deniyordu fiyatına göre. @The Man From Earth hocamın yorumunu beklemek en mantıklısı.