3000 TL SSD önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafakrml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 502
  • Etiketler Etiketler
    ssd
Bütçe
3000TL

mustafakrml

Çalışkan
Yer
Trabzon, Ortahisar
Merhaba, 3000 TL bütçem var PCI-e 4.0 1TB güzel sorunsuz herhangi bir kronik problemi olmayan bir SSD almak istiyorum. İçine oyun da kuracağım ve dosya aktarımı da yapacağım için DRAM'li de bir model bakıyorum ama kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Mümkün ise garanti veya maximum kartlara vadesiz taksit olan yerlerden olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Taksit olmasın, ürün çok daha iyi olsun dersen:

Üstte önerilen SSD'ler gayet iyi, bütçene uyarsa onları tercih edebilirsin. İkisi de aynı disk zaten, tek fark TBW değeri Fury Renegade modelinde daha yüksek ancak takılmana gerek yok, çok fazla zaten. Dolduramazsın o kadarı.

Daha ucuza alternatif de önereyim:

Taksit olmasın, ürün çok daha iyi olsun dersen:

Renegade'yi N11 QP Bilişim satıcısından alırsam 3 taksit oluyor baktım şimdi. Bu iki model arasında dağlar kadar fark var mı cidden? Ve Kingston modellerinin çok replikası vardı bir aralar QP Bilişim güvenilir diye biliyorum ama yine de sormak istedim var mıdır öyle bir problemleri?

Renegade'yi N11 QP Bilişim satıcısından alırsam 3 taksit oluyor baktım şimdi. Bu iki model arasında dağlar kadar fark var mı cidden? Ve Kingston modellerinin çok replikası vardı bir aralar QP Bilişim güvenilir diye biliyorum ama yine de sormak istedim var mıdır öyle bir problemleri?

QP Bilişim en güvenilirlerinden zaten. Kontrolcülerine kadar aynı SSD ikisi de, fazla bir fark yok.

Üstte önerilen SSD'ler gayet iyi, bütçene uyarsa onları tercih edebilirsin. İkisi de aynı disk zaten, tek fark TBW değeri Fury Renegade modelinde daha yüksek ancak takılmana gerek yok, çok fazla zaten. Dolduramazsın o kadarı.

Daha ucuza alternatif de önereyim:

Eski TR200 kullanıcısı olarak Toshiba depolama ürünlerinden biraz korkuyorum maalesef bu SSD hakkında da pek iyi konuşulmuyor galiba üstteki modellere göre bir artısı yoksa Renegade'yi alayım.

Almışken iyisini al hocam. QP tabii ki güvenli.

Arada 100 TL fark var, almışken iyisini al hocam.

Bu iki model arasında dağlar kadar fark var mı cidden?
Fury Renegade ve KC3000 modelleri arasında donanımsal olarak hiçbir fark yok. İkisi de bire bir aynı disk. KC3000'in son sürümlerinde NAND yonga B47R yerine BICS5 gelebiliyor ancak çok önemli değil, ikisi de oldukça iyi.

Fark ne diye sorarsan, Kingston Fury Renegade için TBW daha yüksek belirtilmiş. TBW de üreticinin sana sunduğu yazma garantisi. Kağıt üstünde değerler. Örneğin 1 TB modelleri ele alırsak, KC3000 için 800 TBW garanti sunulurken Fury için 1.0PBW garanti sunulmuş.

Eski TR200 kullanıcısı olarak Toshiba depolama ürünlerinden biraz korkuyorum maalesef.
Aynı kontrolcüyü kullanıyorlar.

Fury Renegade ve KC3000 modelleri arasında donanımsal olarak hiçbir fark yok. İkisi de bire bir aynı disk. KC3000'in son sürümlerinde NAND yonga B47R yerine BICS5 gelebiliyor ancak çok önemli değil, ikisi de oldukça iyi.

Fark ne diye sorarsan, Kingston Fury Renegade için TBW daha yüksek belirtilmiş. TBW de üreticinin sana sunduğu yazma garantisi. Kağıt üstünde değerler. Örneğin 1 TB modelleri ele alırsak, KC3000 için 800 TBW garanti sunulurken Fury için 1.0PBW garanti sunulmuş.

Donanımsal olarak üstte önerilen Kingston'larla aynı ürün.
100 TL daha verip Renegade alması daha iyi değil mi hocam? Sonuçta teknik olarak daha iyi bir disk.

Almışken iyisini al hocam. Qp tabii ki güvenli.

Arada 100 TL fark var, almışken iyisini al hocam.

Öyle yapacağım teşekkürler. B450M S2H V2 kullanıyorum şu anlık işimi görsün yeter Samsung PM991 OEM SSD var ve öldü neredeyse ileriye dönük de olsun istiyorum zaten PC de günlük işler yapıyorum veri depoluyor ve ETS 2 oynuyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt