31 Mart 2024 yerel seçimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2024

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ne düşünüyorsunuz?
Kocaeli, Sakarya, Bursa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Denizli ve Balıkesir gibi şehirlerin AKP'de kalıp CHP'ye geçmeyeceğini düşünüyorum.
İzmir, Aydın, Kırklareli ve Muğla gibi şehirlerin CHP'de kalıp AKP'ye geçmeyeceğini düşünüyorum.

İstanbul, Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Mersin, Antalya ve Tekirdağ gibi şehirlerin CHP'den AKP'ye geçeceğini düşünüyorum.

Sizce hangi şehir kimde olur? 2019'a göre neler değişecek?

Bu konu seçim öncesi ve sonrasının ana konusu olsun.

Adana'yı CHP almasın yeter. Sadece 1-2 alt geçit ve köprü yaptı o kadar.

Şehirde tonla eski ev var. Bazı yollar köy yolu gibi aynı. Bazı yolların kaldırımları bozuk.

AKP zamanında bile daha iyiydi.

Bence ilk önce enflasyonu halledelim ondan sonra yol kaldırım işlerine girişebiliriz, alım gücü çok düştü odaklanmamız gereken esas konulardan bir tanesi budur. İnsanlar artık doğru düzgün gıda bile alamıyor, kendini ticarette bir şekilde aklayarak zengin olanlar haricinde halk düzgün yaşayamamaya başladı. Ben çok zorluk çekiyorum açıkçası.

Ben Bursa'da yaşadığım için sadece Bursa hakkında yorum yapmak daha doğru olur. Bursa seni şaşırtabilir onu sana söyleyeyim.

Adana'yı CHP almasın yeter. Sadece 1-2 alt geçit ve köprü yaptı o kadar.

Şehirde tonla eski ev var. Bazı yollar köy yolu gibi aynı. Bazı yolların kaldırımları bozuk.

AKP zamanında bile daha iyiydi.

Hocam sanki düzeltiyorlardı en son. Yanılıyor muyum? Bu arada CHP'yi destekleyen biri değilim.

Hocam sanki düzeltiyorlardı en son. Yanılıyor muyum? Bu arada CHP'yi destekleyen biri değilim.
Seçim zamanı yaklaşınca şov yapmak için köprü ve alt geçit yaptılar.

Ama yollar çok kötü. Kaldırımlar bozuk. Hala 50 yıllık müstakil evler var.

En azından AKP zamanında yolları falan düzeltiyorlardı. Bunlarda o da yok.

Anladım hocam. Gaziantep'te AKP'yi övmek gibi olmasın ama yollar çok iyi.

Seçim zamanı yaklaşınca bir şeyler yapıyorlar. Sürekli böyle devam etseler ülke şahlanırdı aslında.

Kendi şehrimde CHP'nin alacağını düşünüyorum çünkü iyi parti MHP'nin oylarını kendine çekmeye başladı adayı Alparslan Türkeş'in bir akrabası. Çok az farkla 3 adaydan 1 tanesinin kazanacağı bir seçim olacak. İstanbul ve Ankara'yı CHP bırakmayacak gibi geliyor ancak bazı büyükşehirlerin partisi değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…