S23 kullanıyorum, daha iyi pil performansı alacağım, sosyal medya kullanırken üzmeyecek, donma, kasma, yazılım sorunu olmayan telefon arıyorum.
Isınmasın istiyorum, oyun oynamıyorum.
Honor 600'ü düşündüm, alınır mı?
S23 boyutu bana iyi geliyor ama hep büyük telefonlar...
Hayır, S23 fazlasıyla daha iyi bir telefon Honor 600'den. Bütçen artarsa S25 tavsiye edeceğim ancak S23 ile belirgin bir batarya farkı yok. Sosyal medyadan feragat edersen Mi 17T modeline bakabilirsin.
Hayır, S23 fazlasıyla daha iyi bir telefon Honor 600'den. Bütçen artarsa S25 tavsiye edeceğim ancak S23 ile belirgin bir batarya farkı yok. Sosyal medyadan feragat edersen mi 17t modeline bakabilirsin.
Kamerasi iyi selfie haricinde. Sosyal medya'da gercekten isini gormesini istiyorsan optimizasyondan dolayi iPhone 16e bakmani tavsiye ederim. 60 Hz olmasi buyuk eksi ama yapacak bir sey yok. Bu da butceni asiyor ancak 40 bin alti telefonlar S23'ten bile daha dandik artik.
Kamerasi iyi selfie haricinde. Sosyal Medya'da gercekten isini gormesini istiyorsan optimizasyondan dolayi iPhone 16e bakmani tavsiye ederim. 60 Hz olmasi buyuk eksi ama yapacak bir şey yok. Bu da butceni asiyor ancak 40 bin alti telefonlar S23'ten bile daha dandik artik.