32.000 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
32.000 TL

Shog

Becerikli
S23 kullanıyorum, daha iyi pil performansı alacağım, sosyal medya kullanırken üzmeyecek, donma, kasma, yazılım sorunu olmayan telefon arıyorum.
Isınmasın istiyorum, oyun oynamıyorum.
Honor 600'ü düşündüm, alınır mı?

S23 boyutu bana iyi geliyor ama hep büyük telefonlar...

Hayır, S23 fazlasıyla daha iyi bir telefon Honor 600'den. Bütçen artarsa S25 tavsiye edeceğim ancak S23 ile belirgin bir batarya farkı yok. Sosyal medyadan feragat edersen mi 17t modeline bakabilirsin.

Ben sadece sosyal medya kullanıyorum, şarjım yetmiyor ve kamera iyi olsun yeter. İşimi görmez mi sosyal medyada? MI17t bütçemin üzerinde hocam.

Ben sadece sosyal medya kullanıyorum, şarjım yetmiyor ve kamera iyi olsun yeter. İşimi görmez mi sosyal medyada? MI17t bütçemin üzerinde hocam.
Kamerasi iyi selfie haricinde. Sosyal medya'da gercekten isini gormesini istiyorsan optimizasyondan dolayi iPhone 16e bakmani tavsiye ederim. 60 Hz olmasi buyuk eksi ama yapacak bir sey yok. Bu da butceni asiyor ancak 40 bin alti telefonlar S23'ten bile daha dandik artik.

O zaman ben 17t mi almak için bütçemi mi zorlamalıyım? Optimizasyonu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…