32.500 TL'ye R9 9950X almak mantıklı mı yoksa kasım indirimleri mi beklenmeli?

worker

Üyecik
Selam,

Yakın zamanda Amazon tarafından bir kazık yedim. Vatan ve Amazon'da 26.000 TL'ye satılıyordu. Amazon'u tercih edip aldım ama satıcı siparişi iptal etti. Vatan'da da stok yok. Güncelde en düşük fiyat 32.500 görünüyor, bu fiyat verilir mi yoksa kasım indirimlerinde stoklara daha düşük fiyattan gelebilir mi?
Anakart değiştirmem gerekiyor, hazır değiştirmişken olabilecek en üst düzey olsun diye R9 9950X'e geçecektim; o yüzden alt alternatifler ilgimi çekmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magic ve DFS 24 bine satıyor. İkisi de güvenilir. Hadi Magic'i boşverelim. Birçok insan tray İşlemci alırken DFS'yi tercih ediyor. 32 bin verilmez.

Tray bu. Kutulu arıyorum.

Magic ve DFS 24 bine satıyor. İkisi de güvenilir. Hadi Magic'i boşverelim. Birçok insan tray İşlemci alırken DFS'yi tercih ediyor. 32 bin verilmez.
Magic zaten beni terste bırakan. Fiyat yükselince siparişi iptal ettiler boş yere stokları kaçırmama sebep oldu.
Tray istemiyorum hocam kutulu arıyorum.

Kutulu veya kutusuz ne fark ediyor hocam? Kutusu süs dursun diye fazladan 6K vermeye gerek yok. Kutulu şart diyorsan dediğin fiyatlara düşmesi zor.

Kutulu veya kutusuz ne fark ediyor hocam? Kutusu süs dursun diye fazladan 6K vermeye gerek yok. Kutulu şart diyorsan dediğin fiyatlara düşmesi zor.
Normalde önemsiz hocam ama garanti konusunda uğraşmak istemiyorum. Son aldığım 2 adet 14900k 2'şer defa garantiden sıfırıyla değişti, benzer bir sorun yaşanması durumunda düzgün bir muhatabım olsun istiyorum. Fiyat olarak da çok değil daha 25 Ekim tarihinde dediğim fiyattı, Magic ve Amazon el birliğiyle mağdur edildim şimdi aynı parayı verip kutusuz almak can sıkıcı.
Teşekkürler cevabınız için.

Burada Amazon'un sucu ne anlamadım ama eğer satıcı magıc ise sizi mağdur eden satıcı. Büyük ihtimalle Black Friday için fiyatı yükseltiler diye tahmin ediyorum. Yüksek fiyattan satıp indirim gününde aynı fiyata satarlar ya da 1k-2K daha fazla.

Amazon'un suçu buna izin vermesi. Müspet zarar denen şey bu oluyor hocam, işin üzerinde durulduğunda sözleşmeyi yerine getirmemekten zararı ödemesi gerekiyor.
Stoklar tükenene kadar beni oyalayıp 3. gün siparişi iptal edemez de ettiremez de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…