32 GB DDR5 RAM önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
  • Etiketler Etiketler
    hangi ram
Bu özelliklerde bir ram önerebilir misin hocam. Arkadaşın attığı patriot nasıl ?
Bu RAM aslında CL52 yerine CL32 falan olsaymıs tam overclock için uygun olur muş, heatsink olması kötü bir şey overclockta. Direkt fan üfletirsen daha düşüyor derece, heatsink 5-10 derece artırıyor çıplak haline göre.

RAM ben Micron'um diye bağırıyor dediğim gibi, bunu satman gerekecek. Patriot çoğu yerde kötülüyorlar ama bir problemi yok. BIOS update yaptıktan sonra EXPO açarsan problem olmaz. Bir de Nitro ayarları var, problem yaşarsan o ayarla kesin çözülüyor sorunlar. Patriot sorunlu bir marka değil, genelde A-Die çıkıyor 6000 CL30 Patriot. Zaten kit şeklinde satılmıyor, 2x16 ayrı ayrı alman lazım 2 tane. @shruux

Anladım hocam. BIOS işlerinden falanda çok anlamıyorum biraz daha araştırıp ona göre karar vericem

İnsan eli değmemiş bu ikisinden bir tanesi al, 2x16 şeklinde alacaksın, kit olması önemsiz, A-Die olmalı ikisi de.

Anladım hocam. BIOS işlerinden falanda çok anlamıyorum biraz daha araştırıp ona göre karar vericem
Araştırırsan hiç alamazsın. Diğer forumdakiler anlamaz bu işten, ağzı olan konuşuyor. Ben bu işle ilgileniyorum. Bu ikisinden birini alman lazım, 2x16 şeklinde al, kit olmasın, başka opsiyon yok. BIOS update yapıp EXPO açacaksın, anlaşılacak bir durum yok ortada. @shruux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…