32 GB DDR5 RAM önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
  • Etiketler Etiketler
    hangi ram
Bu attığın linklerden biri alsam direkt taksam sonra yapmam gereken başka ne işlem var hocam.

hocam klevv beni biraz geriyor arkadaşın birisinde vardı 4 ay sonra Ram'ler yanmış

Bu attığın linklerden biri alsam direkt taksam sonra yapmam gereken başka ne işlem var hocam.

hocam klevv beni biraz geriyor arkadaşın birisinde vardı 4 ay sonra Ram'ler yanmış
Taktıktan sonra BIOS update yapacaksın, sonrasında EXPO açacaksın, başka bir işlem yok. BIOS update şu anda yap hatta bu RAM takılıyken, BIOS güncel olacak, sonrasında A2-B2 slotlarına takıp EXPO açacaksın bu kadar.

Kaç volt vermiş, 2.07 vermiş olmasın?

Hocam KLEVV beni biraz geriyor arkadaşın birisinde vardı 4 ay sonra RAM'ler yanmış.

Doğrudur hocam biraz şans işi. Çok kaliteli tabir edilen G.Skill bile sıkıntı çıkarıyor. Geçenlerde vardı bir arkadaş. Değişim yapmıştı garantiden, gelen de arızalı çıkmıştı.

Elektronik biraz şans işi markadan ziyade.

Doğrudur hocam biraz şans işi. Çok kaliteli tabir edilen G.Skill bile sıkıntı çıkarıyor. Geçenlerde vardı bir arkadaş. Değişim yapmıştı garantiden, gelen de arızalı çıkmıştı.
Garantiden zaten çok nadir sağlam mal gönderirler Ben 6 ayda çözmüştüm garanti işini.

Tamamdır hocam ben Ram'lerin parasını ayarladıktan sonra alınca kurulum aşamasında bir sıkıntı yaşarsam buraya tekrardan ekleme yaparım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim XPG olan hoşuma gitti gibi.

Eskisi gibi marka güveni çok kalmadı gibi zaten. En iyi dediklerimiz bile sorunlu hale geldi.

Patriot ile arasında fark olmayacak, boş yere para verme bence, 2 tane Patriot alırdım ben olsam. Şu anda BIOS güncelleme işlemini hallet, A2-B2 slotlarına takıp EXPO açıp kullanacaksın sonrasında, başka bir işlem yok 2 RAM için de. Hangisi ucuzsa onu alacaksın Hynix'te.

Hocam peki hangi siteden sipariş vermemi önerirsiniz herhangi bir sorun yaşamamam için. Bir sorun karşısında sorunsuz iade yapabileceğim

Hocam peki hangi siteden sipariş vermemi önerirsiniz herhangi bir sorun yaşamamam için. Bir sorun karşısında sorunsuz iade yapabileceğim
Bu satıcıdan 2 adet sipariş ver:

Yakında bu fiyata bulamayacaksın, 6K olacak minimum hepsi, bizim dolar kuru 40 ise esnafta 80-100 üzerinden hesaplanıyor.

Hepsiburada komisyonu daha yüksek o yüzden daha mebla yüksek, N11'den al. @shruux

Şansıma stok az kaldığı için uyarı veriyor sepete ekleyemiyorum şu an

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DKQ6VH85/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3I81DMCBSW6TA&th=1
Hocam şu şekilde amazonda buldum satıcı yine netsiparis burdan alayım mı ? @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…