İnsan eli değmemiş bu ikisinden bir tanesi al, 2x16 şeklinde alacaksın, kit olması önemsiz, A-Die olmalı ikisi de.
Araştırırsan hiç alamazsın. Diğer forumdakiler anlamaz bu işten, ağzı olan konuşuyor. Ben bu işle ilgileniyorum. Bu ikisinden birini alman lazım, 2x16 şeklinde al, kit olmasın, başka opsiyon yok. BIOS update yapıp EXPO açacaksın, anlaşılacak bir durum yok ortada. @shruux
Taktıktan sonra BIOS update yapacaksın, sonrasında EXPO açacaksın, başka bir işlem yok. BIOS update şu anda yap hatta bu RAM takılıyken, BIOS güncel olacak, sonrasında A2-B2 slotlarına takıp EXPO açacaksın bu kadar.
Doğrudur hocam biraz şans işi. Çok kaliteli tabir edilen G.Skill bile sıkıntı çıkarıyor. Geçenlerde vardı bir arkadaş. Değişim yapmıştı garantiden, gelen de arızalı çıkmıştı.
Doğrudur hocam biraz şans işi. Çok kaliteli tabir edilen G.Skill bile sıkıntı çıkarıyor. Geçenlerde vardı bir arkadaş. Değişim yapmıştı garantiden, gelen de arızalı çıkmıştı.
Tamamdır hocam ben Ram'lerin parasını ayarladıktan sonra alınca kurulum aşamasında bir sıkıntı yaşarsam buraya tekrardan ekleme yaparım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim XPG olan hoşuma gitti gibi.
Tamamdır hocam ben Ram'lerin parasını ayarladıktan sonra alınca kurulum aşamasında bir sıkıntı yaşarsam buraya tekrardan ekleme yaparım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim XPG olan hoşuma gitti gibi.
Patriot ile arasında fark olmayacak, boş yere para verme bence, 2 tane Patriot alırdım ben olsam. Şu anda BIOS güncelleme işlemini hallet, A2-B2 slotlarına takıp EXPO açıp kullanacaksın sonrasında, başka bir işlem yok 2 RAM için de. Hangisi ucuzsa onu alacaksın Hynix'te.