32 GB DDR5 RAM önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 946
  • Etiketler Etiketler
    hangi ram
Son 1 adet hiçbir zaman almam, son 1 adet riskli

@shruux 100 TL daha artmış fiyatı, bu forumu esnaflar takip ediyor. Çok salladık esnaflara, her sallama başına 100 TL artıyor. Daha ağzımızı açmayalım.

Esnaf ne derse kabulümüz, 10 bin olsa yine alacağız, yerli malı yurdun malı.

O zaman bir süre daha bekleyecem hocam yapacak bir şey yok N11 de aynı şekilde 1 adet falan kalmış o da başkasının sepetinde sanırsam bana aldırtmıyor.

O zaman bir süre daha bekleyecem hocam yapacak bir şey yok N11 de aynı şekilde 1 adet falan kalmış o da başkasının sepetinde sanırsam bana aldırtmıyor.
Tekrar bakar mısın, 2.5'tan 2 tane ekleyebiliyorum ben.

Diğer türlü 1K boşa vereceksin.

Beklersen hiç alamazsın, zam gelecek RAM'lere.

Şimdi esnafların gönlünü aldık, 100 TL artırdılar, fırsat bu fırsat.

RAM direkt olarak ölü yatırım. En ucuz Hynix hangisiyse onu alman lazım, RGB'den de uzak dursan daha iyi. Sonra başına iş çıkıyor. @shruux

Hocam ekleyebiliyorum ama bilin bakalım noldu. Fiyat 3000e çıkmış ikisi 6000 e denk geliyor

@prime @FRAGX Bu iki kişide 2x16 Patriot CL30'u 6400 ve 6200 ayarladık. Çünkü Hynix IC var Patriot'ta. XPG boş yere almanın lüzumu o yüzden yok. @shruux

Hocam ekleyebiliyorum ama bilin bakalım noldu. Fiyat 3000e çıkmış ikisi 6000 e denk geliyor
Satıcı değişiyor, CYY'den eklemeye çalış.

@shruux Şu linkten 2 tane ekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…