Açıkçası 32 yeterli haklısınız fakat şuan 32 kullandığım için tekrardan 32 GB almak saçma geliyor. Şuanki ram'i kullanamam bu arada yeni sistemde. MHz ve Cl değerleri çok kötü.
Kısacası 32 den geçiş yapacaksam 64e geçmek daha mantıklı geliyor.
Bir de güncel olarak 32 yeterli olsa da sanki 2- 3 sene sonra zorlanacak gibi duruyor. Araştırdığım kadarıyla yani.
32 GB RAM 4K çözünürlükte oyunculuk fazlasıyla yeterli. Profesyonel iş yapmıyorsanız ( Video, 3D edit gibi) 64 GB RAM yakın gelecekte gereksiz bir yatırım olacaktır.
Hocam 32 şuan için yeterli olsa da sanki 2 -3 seneye sınırda olacakmış gibi hissettiriyor. Ben 5 sene hatta daha fazla süre yükseltme yapmayı düşünmüyorum. Bu açıdan da bakınca 64 mantıklı geldi yani.
32 GB RAM 4K çözünürlükte oyunculuk fazlasıyla yeterli. Profesyonel iş yapmıyorsanız ( Video, 3D edit gibi) 64 GB RAM yakın gelecekte gereksiz bir yatırım olacaktır.
Hocam profesyonel iş yapmıyorum lakin sistemimi tekrardan upgrade yapmayı düşünmüyorum ileriki yıllarda. Yani ben bu sistemi belki de 7-8 sene kullanacam. Bu yüzden 64 mantıklı olmaz mı?
Hocam profesyonel iş yapmıyorum lakin sistemimi tekrardan upgrade yapmayı düşünmüyorum ileriki yıllarda. Yani ben bu sistemi belki de 7-8 sene kullanacam. Bu yüzden 64 mantıklı olmaz mı?
Sistemi en az 5 sene kullanacağım için 64 mantıklı geldi. 32'nin ömrü sanki 2 -3 sene sonra dolacak gibi.