Hocam G50 alacaktım fakat onun rengi siyahtı. Bu G70i buldum dün Amazon'da gezerken. Hem beyaz hem de 2 bin lira daha ucuz G50'ye göre. Gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ki? Başka hiçbir sitede beyaz monitör kolu bulamadım. Full beyaz setup dizdiğim için mecburen beyaz arıyorum.

Yaşarsın sorun. Siyah olmasını boş ver siyah beyaz ile güzel duruyor.

Yaşarsın sorun. Siyah olmasını boş ver siyah beyaz ile güzel duruyor.
Hocam son rütuşları yapayim ozaman alacağım çünkü. oled için siyah g50 monitör kolunu alıyorum. 2. monitör olarak şunu alıyorum. Bunun için de NB F80 kol alacağım. Beyazı da var siyahı da var bunun. Beyazını alırsam kollardan biri siyah biri beyaz nasıl durur yoksa iki kol da siyah mı olsun ? Bir de 2. monitörü iyi seçmiş miyim ona da bakar mısınız ? Yoruyorsam sizi kusura bakmayın.

Hocam son rütuşları yapayim ozaman alacağım çünkü. oled için siyah g50 monitör kolunu alıyorum. 2. monitör olarak şunu alıyorum. Bunun için de NB F80 kol alacağım. Beyazı da var siyahı da var bunun. Beyazını alırsam kollardan biri siyah biri beyaz nasıl durur yoksa iki kol da siyah mı olsun ? Bir de 2. monitörü iyi seçmiş miyim ona da bakar mısınız ? Yoruyorsam sizi kusura bakmayın.
2. monitör konusunda bir şey diyemem pek bildiğim bir model değil, günlük kullanımda üzeceğini sanmıyorum.