Merhaba, 32 inc televizyon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. Not: Televizyon icin tam bütçe kriter belirlemedim ve televizyondan pek anlayan birisi değilim.
Merhaba, 32 inc televizyon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. Not: Televizyon icin tam bütçe kriter belirlemedim ve televizyondan pek anlayan birisi değilim.
Dostum selam. TCL s5k modeline bakabilirsin. YouTube izleyeceksen Ethernet girişi falan lazımsa mevcut. Yeni piyasa gelen iffalcon markasının S55 modeline bakabilirsin. İffalcon yeni geldi piyasaya TCL'in alt markası diye biliniyor. İnceleme deneyim olarak pek veri yok şu an için yerli tarafta. Yabancı kaynaklardan az da olsa veri bulabilirsin. Daha ucuz ve sadece 32 inc olsun istersen 1-2 bin lira ucuza farklı seçeneklerde bulabilirsin. Genelde 7-8 bin lira altına düşmemeni öneririm. Bir de 1920*1080 çözünürlük olmasına dikkat et. Çünkü bu tür boyuttan sonra göze rahatsızlık verebiliyor ve daha kullanışlı olması açısından iyi olur. Kriterlerini belirleyebilirsen ona göre daha pahalı ya da standart olanlara da bakabilirsin.