SSD Uzman Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 31 Bugün 19:16 #1 Merhaba, Oyun oynamak veya yüksek depolama alanı için hızlı bir telefon ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, Oyun oynamak veya yüksek depolama alanı için hızlı bir telefon ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Aakons 51 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.058 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.789 Bugün 19:19 #2 SSD dedi: Merhaba, Oyun oynamak veya yüksek depolama alanı için hızlı bir telefon ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Amacın sadece oyun ise X8 Pro al.
SSD dedi: Merhaba, Oyun oynamak veya yüksek depolama alanı için hızlı bir telefon ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Amacın sadece oyun ise X8 Pro al.
Simon 51 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.407 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.103 Bugün 19:20 #3 3 kusur cikarsan: Poco X8 Pro Max Poco X8 Pro Max [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Cikamazsan: Poco X8 Pro Poco X8 Pro [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
3 kusur cikarsan: Poco X8 Pro Max Poco X8 Pro Max [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Cikamazsan: Poco X8 Pro Poco X8 Pro [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
KS KS SSD Uzman Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 138 Beğeniler 31 Bugün 19:20 #4 Aakons dedi: Amacın sadece oyun ise X8 Pro al. Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun değil ve sosyal medyada falan takılmak içinde alıyorum fotoğraf o kadar önemli değil benim için.
Aakons dedi: Amacın sadece oyun ise X8 Pro al. Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun değil ve sosyal medyada falan takılmak içinde alıyorum fotoğraf o kadar önemli değil benim için.
B bahtsızkarakter 51 Uzman Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 168 Beğeniler 95 Bugün 19:24 #5 @SSD, F serisi al bildiğin X serisinin sorunsuz hali.
Aakons 51 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.058 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.789 Bugün 19:25 #6 bahtsızkarakter dedi: @SSD, F serisi al bildiğin X serisinin sorunsuz hali. Genişletmek için tıkla... X serisi eskisi gibi değil. SSD dedi: Yok sadece oyun değil ve sosyal medyada falan takılmak içinde alıyorum fotoğraf o kadar önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... Tamam yine de POCO X8 Pro yeterlidir.
bahtsızkarakter dedi: @SSD, F serisi al bildiğin X serisinin sorunsuz hali. Genişletmek için tıkla... X serisi eskisi gibi değil. SSD dedi: Yok sadece oyun değil ve sosyal medyada falan takılmak içinde alıyorum fotoğraf o kadar önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... Tamam yine de POCO X8 Pro yeterlidir.
Cyanogen 51 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.212 Makaleler 4 Çözümler 33 Beğeniler 1.333 Bugün 19:42 #7 Bütçeyi yükseltebiliyorsanız Poco X8 PM ve F8 Pro alınabilir. Yükseltemem derseniz X8 Pro alın bence de.
Bütçeyi yükseltebiliyorsanız Poco X8 PM ve F8 Pro alınabilir. Yükseltemem derseniz X8 Pro alın bence de.