34 inç monitör önerisi

IIBerattaII

Çalışkan
Selam. Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 gün içinde 34 inç monitör alacağım ve bu benim ilk deneyimim olacak. O sebep ile 34 inç monitörde nelere dikkat etmeliyim, yardımcı olacak deneyimli forum sakinlerinden öneri bekliyorum.

Bu 2 monitör şu an için takibimde olanlar. Başka önerilere açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör alırken nelere dikkat ediyorsan 34" monitörde de aynıları geçerli, yani 34" monitöre yönelik özellikle bakman gereken bir kriter yok. Tabii tercihen curved olması daha iyi, zira düz bir 21:9 ekrana bakmak oldukça yorucu olacaktır oyun amaçlı kullanımda.

Bütçe nedir?

Bütçe 15K civarları çok fazla vermek niyetinde değilim zira ilk deneyim olduğundan beğenmeyebilirim. Kullanıp memnun kalırsam ileriye doğru 34 inç Oled ve ya Mini led e yönelmeyi düşünüyorum.
Bakmam gereken kriter aslın da VA olmasından dolayı tedirginim. Özelikle ghosting olayı çok düşündürüyor. Rapid VA ve ya Fast VA deniyor ama ghosting olayına ne kadar etkilidir pek bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…