34 LU 8804

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 394

Yapilamiyor diye biliyorum. Daha once deneyen birisi olmustu. Goruntuleri bize ait olmadigi icin islem yapamiyoruz demis yetkililer. Dogru mu bilmiyorum.

2-3 ay önce sürekli aynı yere park eden bir araç vardı. Yarısı yolda, yarısı kaldırımda durarak hem kaldırımı hem de yolu kapatıyordu. Hatta 3 şeritli yolun bir şeridini de kilitliyordu. Hemen polisi aradım, plaka, marka, model ve rengini bildirdim. O günden sonra o arabayı orada görmedim. İşe gittiğim için polislerin ne ceza verdiğini bilmiyorum. Arabayı mı çektiler yoksa sadece ceza mı yazdılar, haberim yok. Ama düzenli olarak oraya park ederlerdi; şimdi orası tamamen boş.

Yapilamiyor diye biliyorum. Daha once deneyen birisi olmustu. Goruntuleri bize ait olmadigi icin islem yapamiyoruz demis yetkililer. Dogru mu bilmiyorum.
Keşke yapsalar. Fahri müfettiş olmaya gerek yok bunun için. Vatandaş belge ile geliyor, kimin belgelediğini dikkate almayıp olaya odaklansalar keşke. Bu konuyu öğrenip detayları paylaşmaya çalışacağım.

Ortada kaldirim kalmamış kalmadığı gibi bir de bunlar park ediyor. Hem kamunun yolu gasp ediliyor hem de belediyenin umrunda bile degil, kendisi başka yeri işletiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…