Veliler bu kadar dikkatli olamıyor. İlk başta öğretmenlerin bu firmadan kitap aldırmaması lazım.Son zamanlarda ortaokul sektorune de girmeye baslamislar sanirim goruyorum reklamlarini falan, ogrencilere ucretsiz kitap gönderip reklam yaptiyorlar buyuk ihtimalle. Her yolu deniyorlar vallaha.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Söylentilere göre aynı herif "Kemalizm ahlaksızlıktır" gibi söylemlerde de bulunuyordu. Atama düşman olan kim varsa ahlaksızın önde gideni olmaları şaşırtmıyor...
Behzatinho
Yetkin
Instagram ve YouTube üzerinden de bu yayınevinin çeşitli pr’inin yapıldığını görüyordum. Önceden biliyordum ama bu kadar gözümüzün içine sokulmasını görünce şaşırmadım değil
Daffy Duck
Üstün
"Öğretmen" sıfatını geçtim, hayvan bile denmez buna.
- Makaleler
- 5
Hayvan demek hayvanlar alemine hakaret."Öğretmen" sıfatını geçtim, hayvan bile denmez buna.
SF26
Üstün
Patlamış mısırcı zaten.Söylentilere göre aynı herif "Kemalizm ahlaksızlıktır" gibi söylemlerde de bulunuyordu. Atama düşman olan kim varsa ahlaksızın önde gideni olmaları şaşırtmıyor...
Boykot etmemin sebeplerinin arasında bu da var.Instagram ve YouTube üzerinden de bu yayınevinin çeşitli pr’inin yapıldığını görüyordum. Önceden biliyordum ama bu kadar gözümüzün içine sokulmasını görünce şaşırmadım değil
HDDKullanıyorum
Üstün
Bilseydim zamanında TYT kitaplarını almazdım, rezil insanlar.
SF26
Üstün
Aynı hataya AYT'de düşmeyin o zaman artık hocam.Bilseydim zamanında TYT kitaplarını almazdım, rezil insanlar.