Son zamanlarda ortaokul sektorune de girmeye baslamislar sanirim goruyorum reklamlarini falan, ogrencilere ucretsiz kitap gönderip reklam yaptiyorlar buyuk ihtimalle. Her yolu deniyorlar vallaha.
Söylentilere göre aynı herif "Kemalizm ahlaksızlıktır" gibi söylemlerde de bulunuyordu. Atama düşman olan kim varsa ahlaksızın önde gideni olmaları şaşırtmıyor...
Instagram ve YouTube üzerinden de bu yayınevinin çeşitli pr’inin yapıldığını görüyordum. Önceden biliyordum ama bu kadar gözümüzün içine sokulmasını görünce şaşırmadım değil
Söylentilere göre aynı herif "Kemalizm ahlaksızlıktır" gibi söylemlerde de bulunuyordu. Atama düşman olan kim varsa ahlaksızın önde gideni olmaları şaşırtmıyor...
Instagram ve YouTube üzerinden de bu yayınevinin çeşitli pr’inin yapıldığını görüyordum. Önceden biliyordum ama bu kadar gözümüzün içine sokulmasını görünce şaşırmadım değil
Tarikatların kucağına düşen bir MEB varken bu mahlukata dokunacaklarını zannetmiyorum. Gerçek hayatta karşıma bir çıksa da o fesat zihniyetini ortadan kaldırsam.