35.000-45.000 TL'ye üniversite için laptop önerisi

Bence risk almaya değmez. Yaşama ihtimaliniz de var yaşamama da.
Bence de

Benim attığım laptoplardan lenovo olanın ekranı oled bu arada, aslında soru oydu oled ekran için o kadar fark verilir mi. Çünkü oled ekranlı aynı özellikte laptoplar gerçekten çok pahalı. Aynı zamanda ramleri de lehimli olduğundan ilerde sıkıntı çıkarır mı ?

Pekala lenovonun linuxla uyumu nedir, her yerde thinkpadi görüyorum uyumlu olduğunu ama ideapad pro serisi nasıldır bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
Ben naçizane fikirlerimi beyan ettim. Tabii ki son tercih sizin. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Lenovo'nun Thinkpad serisinin ve bazı IdeaPad serilerinin Linux ile uyumluluğu takdire şayan. Ancak sizin modeli Ubuntu'nun web sitesinde bulamadım. Merak ederseniz site linki: https://ubuntu.com/certified/laptops?q=&category=Laptop&vendor=Lenovo

Eski laptobumda lenovo, o da ideapad. Ubuntu ve mintte sıkıntı çıkarmamıştı eski olmasına rağmen. Bir de bu model galiba sadece TR'ye özel, diğer ülkelerde genelde igpu versiyonu satılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…