35.000-50.000 TL OLED 2K veya 4K monitör önerisi

Bütçe
35.000-50.000 TL

YouNeverOver

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Sistemimde 5800X3D ve 4070 var, genel olarak 1080P'de yeni nesil oyunlarda da yeterli FPS alabiliyorum. Öncelikle 2K OLED monitör almayı planlıyorum, 4K'da yeterli performansı alabilir miyim pek emin değilim. OLED monitörlerde gördüğüm kadarıyla ASUS markası daha iyi özellikle burn-in konusunda. Yanlışım varsa bilgilendirebilirsiniz, öneri monitörlerinizi bekliyorum.

27 inç 4k için biraz küçük kalmaz mı? Kullanmadım fakat öyle geliyor

Burn-in konusunda Asus ile kıyasladığımızda herhangi bir problem yaşar mıyım?

27 inç 4K için biraz küçük kalmaz mı? Kullanmadım fakat öyle geliyor.

Burn-in konusunda ASUS ile kıyasladığımızda herhangi bir problem yaşar mıyım?

ASUS 4.nesil qd OLED kullanıyor, Samsung ise 3.nesil qd OLED panel kullanıyor. G81sf modeli G80SD modelinin iyileştirilmiş versiyonu. Yeni panel olanı almanız daha iyi olacaktır.

Eğer DP 2.1'e ihtiyacınız yoksa bunu alın. İkisi de aynı paneli kullanıyor. 52K OLED monitöre vermeye gerek yok.

G81F'de 4. nesil panel kullanıyor diye biliyorum, kaynağı iletebilir misin acaba?

Edit: G81SF 27" 4. nesil, 32"' için kimsenin bilgisi yok, 32"'ler sadece 3. nesil diye bir söylenti var heryerde.

Son düzenleme:
G81F'de 4. nesil panel kullanıyor diye biliyorum, kaynağı iletebilir misin acaba?

Edit: G81sf 27" 4. nesil, 32"' için kimsenin bilgisi yok, 32"'ler sadece 3. nesil diye bir söylenti var her yerde.

Şu videoda 3.nesil diye anladım ben. Dakika 6:20. Videonun sonunda da 27inç versiyonuyla benzer performans göstermesini bekliyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…