OLED monitör almak istiyorum. 35.000 TL bütçem var ama hangisini almalıyım, açıkçası bilmiyorum. ASUS ROG almak istiyorum ama bir sürü çeşidi var. Her kaynak bambaşka bir şey söylüyor. 2 adet beğenmiştim, sizce ne yapıp ne almalıyım? Sizlerden öneri istiyorum.
"WOLED mi almalıyım yoksa tandem OLED mi?" sorusu yanlış bir sorudur. Tandem WOLED'e rakip bir teknoloji değildir. Aksine WOLED monitörler tandem de olabilir. Sormanız gereken soru "WOLED mi QD-OLED mi?" olmalı. Ona da siz karar vereceksiniz.
"WOLED mi almalıyım yoksa tandem OLED mi?" sorusu yanlış bir sorudur. Tandem WOLED'e rakip bir teknoloji değildir. Aksine WOLED monitörler tandem de olabilir. Sormanız gereken soru "WOLED mi QD-OLED mi?" olmalı. Ona da siz karar vereceksiniz.
Evet, haklısınız, orada bir yanlışlık olmuş. Tandemin genel kullanım süresi daha mı fazla acaba? Elinde sonunda yanacağını biliyorum ama hangisi daha uzun sürer ise onu almak istiyorum.
Evet haklısınız orada bir yanlışlık olmuş tandemin genel kullanım süresi daha mı fazla acaba? Elinde sonunda yanacağını biliyorum ama hangisi daha uzun sure goturur ise onu almak ıstıyorum.
Teşekkür ederim değerli bilgiler için. Son olarak bir soru daha sormak istiyorum: Sizce Vatan Bilgisayar'dan mı sipariş etmeliyim, Hepsiburada'dan mı? Fiyatlar aynı, taksitler aynı ama olur da bir problem çıkarsa sorun yaşamak istemiyorum.
Tekrar yazıyorum, kusura bakmayın. Monitörün yorumlarında çok sık karşılaştığım bir şey var; bu bütün OLED'lerde var mı, çok problem yaratır mı acaba?
Gri bantlanma diye geçiyormuş.
Eğer şöyle bir şeyden korkuyorsanız bu gerçeği yansıtmıyor. İzlenme uğruna ekrana stüdyo ışıklarını tuttuklarında bu kadar mor görünür ancak. Arkanızdan direkt güneş vurmuyorsa böyle bir risk yok. Yeni modellerdeki siyah kaplamaları bunu çok büyük ölçüde azaltıyor zaten.