35.000 TL bütçe ile OLED monitör önerisi

Bütçe
35.000 TL

dichter

Çalışkan
"WOLED mi almalıyım yoksa tandem OLED mi?" sorusu yanlış bir sorudur. Tandem WOLED'e rakip bir teknoloji değildir. Aksine WOLED monitörler tandem de olabilir. Sormanız gereken soru "WOLED mi QD-OLED mi?" olmalı. Ona da siz karar vereceksiniz.

Evet, haklısınız, orada bir yanlışlık olmuş. Tandemin genel kullanım süresi daha mı fazla acaba? Elinde sonunda yanacağını biliyorum ama hangisi daha uzun sürer ise onu almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız orada bir yanlışlık olmuş tandemin genel kullanım süresi daha mı fazla acaba? Elinde sonunda yanacağını biliyorum ama hangisi daha uzun sure goturur ise onu almak ıstıyorum.

Tandem versiyonları kesinlikle daha uzun götürür. Onun dışında seçim yaparken QD-OLED ve WOLED arasında ömür kıyaslamanıza gerek yok.

Teşekkür ederim değerli bilgiler için. Son olarak bir soru daha sormak istiyorum: Sizce Vatan Bilgisayar'dan mı sipariş etmeliyim, Hepsiburada'dan mı? Fiyatlar aynı, taksitler aynı ama olur da bir problem çıkarsa sorun yaşamak istemiyorum.
Tandem versiyonları kesinlikle daha uzun götürür. Onun dışında seçim yaparken QD-OLED ve WOLED arasında ömür kıyaslamanıza gerek yok.

Fiyatlar biraz pahalı, 32 bin lira az değil. Umarım satın aldıktan sonra OLED piyasası indirime girmez.

Ben en ucuz yerden alırdım ama uğraşmaktan çekinmeyen biriyim. Uğraşmak istemiyorum derseniz güvendiğiniz en ucuz satıcıdan alın. HB iyidir.

10 gün önce 36 bine XG27ACDNG satın aldım. Gayet memnunum tavsiye ederim.

Ben en ucuz yerden alırdım ama uğraşmaktan çekinmeyen biriyim. Uğraşmak istemiyorum derseniz güvendiğiniz en ucuz satıcıdan alın. HB iyidir.

Tekrar yazıyorum, kusura bakmayın. Monitörün yorumlarında çok sık karşılaştığım bir şey var; bu bütün OLED'lerde var mı, çok problem yaratır mı acaba?
Gri bantlanma diye geçiyormuş.

10 gün önce 36 bine XG27ACDNG satın aldım. Gayet memnunum tavsiye ederim.

Onu da gördüm, evet güzel gerçekten ama WOLED istiyorum; siyahlar pek hoşuma gitmiyor QD-OLED'de.

Onu da gördüm evet güzel gerçekten ama WOLED istiyorum siyahlar pek hoşuma gitmiyor QD-OLED'de

Eğer şöyle bir şeyden korkuyorsanız bu gerçeği yansıtmıyor. İzlenme uğruna ekrana stüdyo ışıklarını tuttuklarında bu kadar mor görünür ancak. Arkanızdan direkt güneş vurmuyorsa böyle bir risk yok. Yeni modellerdeki siyah kaplamaları bunu çok büyük ölçüde azaltıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…